Opslag

Wanneer de overdracht van uw huidige woning en nieuwe woning niet aansluiten kunnen wij uw inboedel in opslag nemen. Ook als uw woning verkoop klaar gemaakt moet worden of als u uw woonkamer wilt opknappen of renoveren kunnen wij u van dienst zijn met onze opslagruimte.

Voor de verhuizing via opslag maken wij gebruik van opslagcontainers. Deze containers laden wij bij u voor de deur. De containers gaan in zijn geheel in onze opslag met behulp van een heftruck. Waneer u weer over uw inboedel wilt beschikken vindt dit in omgekeerde volgorde plaats.

Deze manier van werken heeft grote voordelen voor u. Allereerst besparen we op arbeid en dus kosten doordat we uw inboedel niet vaker in handen hebben dan bij een gewone verhuizing. Daarnaast is het risico op schade vele malen kleiner ten opzichte van losse opslag en de kans van vermissing van (een deel van) uw inboedel uitgesloten.

Daarnaast kunt u uw inboedel, indien gewenst, ook komen brengen of halen naar onze self storage in Zwolle en via een VerhuisContainer bij u voor de deur in de opslagcontainer laden of lossen. De vanafprijs van de VerhuisContainer voor InboedelOpslag bedraagt slechts € 149,- incl. btw.

Vanzelfsprekend is onze opslag droog, verwarmd, stofvrij en beveiligd met een modern alarmsysteem met doormelding naar de alarmcentrale. Tevens vindt periodiek controle plaats op ongedierte. U ziet; de veilige opslag van uw inboedel is ons toevertrouwd.

Back to top