Wat klanten vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder hoe anderen de verhuisservice van Horst Totaal beoordelen.

9.3

Ze doen wat ze beloven en ook GOED !

De service gaat ver ,ook als in de tijdelijke opgeslagen inboedel met een regelmaat iets aan het “ onderhoud “ gedaan moet worden zorgen ze daarvoor.
- Harderwold - 4 oktober 2022

prima verhuizing

verhuizing is vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd ondanks tegenvallende weersomstandigheden.
- Zwolle - 1 oktober 2022

Zeer tevreden

Het heel plezierige en keurige werken van de medewerkers hebben er toe geleid dat de verhuizing vlekkeloos verlopen is. Ook het telefonisch overleggen van een en ander voor de verhuizing was duidelijk en prettig!
- Meppel - 27 september 2022

Vakmensen die alles uitstekend regelen

Van het begin tot het eind, van voorbereiding tot afsluiting perfect geregeld. Uithuizen installatie werkzaamheden stofferen en terug inhuizen, alles prima geregeld
- Zwolle - 26 september 2022

Zeer tevreden.

Ik ben positief over de service en het contact met het personeel.
- Zutphen - 18 september 2022

Krijg bijna zin weer te verhuizen zo leuk was het

Uiterst flexibel, professioneel, vriendelijk en scherpe tarieven. Een betere verhuizer bestaat niet. Chapeau voor Tineke, Gerben en Ronald en nogmaals bedankt!
- Zwolle - 14 september 2022

Het was super!

Horst totaal heeft het uitstekend gedaan! Het kon niet beter!We zijn dan ook zeer zeer te spreken over een waar toptrio: Ronald, Melvin en Jeroen! Tevens was de sfeer op beide verhuisdagen prima! Het kan gewoon niet beter!! TOP! TOP! TOP!
- Veninge 8 - 9 september 2022

Top service

Op één van de heetste dagen van het jaar heeft Horst onze inboedel verhuisd. Ondanks de hitte is deze dag zeer goed verlopen. De verhuizers zijn vriendelijk, professioneel en servicegericht. Ik kan ze iedereen aanraden.
- ZWOLLE - 5 september 2022

Uitermate correct en plezierig

Correcte verhuizing
- Zwolle - 4 september 2022

Goed werk geleverd.

Fijne ervaring,correct,,gehandeld
- Vaassen - 24 augustus 2022

Snelle en nette verhuizing

Opname vooraf uitgevoerd door het verhuisbedrijf dit klopte exact met het bedrag dat afgerekend werd aan het einde. Alles werd netjes in de wagen geladen en netjes op de plek neergezet. Zou iedereen een verhuisbedrijf Horst Totaal aanraden!
- Meppel - 23 augustus 2022

Prettige en persoonlijke samenwerking

Vanaf het eerste contact vonden wij Horst Totaal erg vriendelijk en persoonlijk. Ze schatten de situatie goed in en zijn flexibel. We zijn vaak verhuisd en deden het altijd zelf, maar als gezin van vijf was de hulp dit keer toch welkom. Geen moment spijt van gehad! Beleefd, netjes, professioneel en nog gezellig ook. We hebben een ontspannen en fijne verhuisdag gehad dankzij de hulp van Horst Totaal.
- Deventer - 22 augustus 2022

Leuk gemotiveerd team!

We zijn erg blij met en tevreden over de service die door Horst Totaal is gelevered. En dat op zeer korte termijn. Een verhuizing naar een woning in een verpleegtehuis geregeld binnen een week na aanvraag ik fantasties, En de medewerkers die zich vrijwillig aanmelden voor werk op zaterdag worden nog extra hartelijk bedankt.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier toe in België. Team Horst Totaal

- Hasselt BE - 18 augustus 2022

Fijne en soepel verlopen verhuizing

Ervaren verhuizers, die echt zorg dragen voor je spullen.
- Amsterdam - 17 augustus 2022

Prima geholpen

Fijne medewerkers die steeds meedenken.
- Raalte - 13 augustus 2022

Betrouwbaar familiebedrijf dat vakwerk levert

Zowel onze verhuizing als raambekleding/vloerbedekking door Horst laten doen en we zijn erg tevreden. Het is een echt familiebedrijf, vriendelijk en erg servicegericht, harde werkers en vakmensen. Verhuizing was een leuke club jongens met ook veel lol erbij, wat belangrijk is op zo'n dag. Geleverde werk is uitstekend.
- Zwolle - 5 augustus 2022

Prima

Heel zorgvuldig Heel duidelijk Vriendelijke mensen
- Hasselt - 5 augustus 2022

Topverhuizers

Aardig en professioneel en zorgvuldig!
- Zwolle - 3 augustus 2022

Uitstekend geregeld, leuk team met een goede sfeer en écht snel!

Zeer positieve ervaring en heerlijk ontzorgend.
- Zwolle - 3 augustus 2022

Er is perfect maatwerk geleverd.

Goede en duidelijke afspraken die eventueel snel aangepast kunnen worden. Het bedrijf is op maandag gesloten maar extra dozen halen was geen probleem. Zeer betaalbaar. Zowel de mensen op kantoor als de sjouwers zijn prettig in de omgang.
- Tuk - 1 augustus 2022

Top verhuizers gezellig hard werken meedenken.

Een super ontspannende verhuizing gehad. Gezellige mensen met kennis.
- Nieuwleusen - 1 augustus 2022

Zeer aan te bevelen

Voor een tweede keer gebruik gemaakt van de verhuisdiensten. Ook nu weer een hoge kwaliteit, snelle service, afspraak is afspraak en ook gezelligheid. Zeer tevreden.
- Zwolle - 29 juli 2022

Uitermate vriendelijk en behulpzaam

Top ervaring met Horst. Zowel tijdens het laden als tijdens het lossen zeer behulpzame en vriendelijke verhuizers. Kortom een echte aanrader!
- Zwolle - 26 juli 2022

Zó maak je dus van verhuizen een feestje!!

100 % tevredenheid! Vanaf de aanvraag- de bevestiging- de check een dag van te voren ( wordt erg gewaardeerd!!) de verhuisdag zelf>>> alles is soepel en naar wens verlopen. Korte communicatielijnen, de vriendelijkheid, de lol onderling en samen, de correctie afhandeling. En deskundigheid van alle medewerkers; ik vind het allemaal kernpunten van deze firma. Zeker het aanbevelen waard!!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ons team is elke dag onderweg om u als klant te ontstressen en u een dag te bezorgen waar u met plezier op terug kunt kijken. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning en mogelijk tot een volgende keer. Team Horst Totaal

- VAASSEN - 21 juli 2022

Zeer service gericht

Een verhuizing brengt veel stress met zich mee. Zodra de verhuizers aankwamen, wist ik dat ik voor het juiste verhuisbedrijf gekozen had. Benaderbare mensen, zorgvuldig met de meubels omgaan, iets extra's doen was geen moeite. Zeker toen er een probleem leek te ontstaan met de bank die met geen mogelijkheid door een van de ingangen van het nieuwe huis ging passen. De verhuizers hebben net zo lang gezocht naar de juiste oplossing, zodat het toch lukte. Wat betekende dat ze zonder extra kosten de bank gedemonteerd hebben. Zo kon het in aparte delen toch naar binnen. Daarna hebben ze het binnen weer gemonteerd. Hetzelfde gold voor een antieke kast die door de oudheid van de kast moeilijk weer gemonteerd kon worden. Ter plekke heeft een verhuizer met extra schroeven en houtlijm een deel opnieuw gerepareerd. Iets wat niet onder de verantwoordelijkheid van het verhuisbedrijf viel, hebben zij zonder extra kosten voor ons opgelost. Kortom, ik kan Horst Totaal iedereen aanraden.
- Hasselt - 20 juli 2022

Prima regionaal verhuisbedrijf, met korte communicatielijnen

Horst Totaal heeft ons al ettelijke keren verhuisd, en dat is prima bevallen. Hebben kennis van zaken, vriendelijk personeel, en zijn ons uitstekend van dienst geweest.
- Hoogeveen - 18 juli 2022

Alles netjes volgens afspraak en hele fijne mensen!

Ik maak er geen lang verhaal van. Wil je een vlotte, nette en fijne verhuizing? Dan kun je bij Horst Totaal terecht. Alles is gewoon goed en fijn verlopen.
- Kampen - 11 juli 2022

Een prima verhuizing, zorgvuldig en snel

Een snelle verhuizing. Met aandacht voor kwetsbare spullen. Werkzaamheden conform zoals vooraf afgesproken.
- Nijkerk - 5 juli 2022

Uitstekend bedrijf met gemotiveerde werknemers

Alles was heel goed geregeld. Vooraf werd voldoende materiaal geleverd. Alles werd met zorg op de juiste manier overgebracht door mannen met hart voor de zaak
- Hasselt - 5 juli 2022

Horst maakt verhuizen gezellig

De kracht van Horst Totaal Verhuizingen zit 'm in haar medewerkers! Allen even vriendelijk, voorkomend, hard werkend, deskundig, efficiënt en niet in de laatste plaats: vrolijk en met een bak humor. Met name die humor maakte onze (best stressvolle) verhuizing tot een dragelijke en bijna echt leuke ervaring. Doordat we zo hebben gelachen, bleven we in ieder geval mentaal overeind 🙂 We hebben vol bewondering staan kijken naar het optimaal laden van de verhuiswagen en met nog meer bewondering naar de schijnbaar onvermoeibare medewerkers die elke doos, elk los item, met even veel liefde en respect naar hun nieuwe bestemming droegen.
- Zwolle - 3 juli 2022

Zondermeer positief

Ik kan er weinig meer aan toe voegen. Zeer adequaat bedrijf/deskundige en vriendelijke medewerkers. Zeker aan te bevelen bij familie/vrienden etc
- zwolle - 1 juli 2022

fantastische hulp met ervaren krachten die weten wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren.

Duidelijk aanspreekpunt tijdens de verhuizing. Wij maakten ook gebruik van hun montageservice van onze kledingkasten en dat was echt een verademing. Goede communicatie, top team en goed werk afgeleverd!
- zwolle - 21 juni 2022

Ik zou bijna als hobby gaan verhuizen

Inmiddels voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Horst Totaal. Ik heb een zware piano en woon op een verdieping met een (te) kleine trap. Naast het verhuizen van de piano hebben ze de grote meubelstukken verhuisd. Dit hebben zij allemaal via het Frans balkon direct de verhuiswagen in getild. Ik doe het ze niet na! Ik ben verhuisd uit een buurt kom met het soort mensen dat direct gaat toeteren en schreeuwen als een vrachtwagen hun pad staat. Dit is en de anderhalf uur dat deze er stond dan ook meerdere keren gebeurd. Ondanks (of juist dankzij?) dat zat de sfeer er goed in! Nog voor de middag stond mijn complete meubilair keurig op de juiste plaats in mijn nieuwe huis. In de tussentijd zijn er velen grappen gemaakt en goede adviezen gedeeld voor de nieuwe woning. Al met al ontzettend tevreden. Ik hoop dat het dit keer iets langer duurt voor het weer moet, maar ik weet nu al wie ik de volgende keer bel!
- Zwolle - 20 juni 2022

Ik zou nog een keer voor Horst kiezen, maar er zijn wel verbeterpunten.

Ik ben onlangs verhuisd door Horst Totaal. De start verliep in eerste instantie wat stroef. Na het accorderen van de offerte was er telefonisch aangegeven dat de verhuizers rond 8.00 uur zouden starten. Op de verhuisdag heb ik in de ochtend gewacht. Ik bleek als tweede aan de beurt te zijn, dus ik moest tot de middag wachten. Doorgaans wordt er de dag van tevoren gebeld om een tijd af te spreken, maar dit was niet gebeurd door drukte vanwege een zieke collega aldaar en een feestdag. Toen de verhuizers er eenmaal waren ging het voorspoedig. De verhuizers gingen voorzichtig met mijn spullen om, wat ik erg belangrijk vond. Eén van de drie verhuizers zou nog wat meer gecoacht mogen worden op klantvriendelijkheid en vooral professionaliteit. Hij was beleefd in contact naar mij, maar had een andere houding als hij tegen zijn collega’s sprak, ook als ik daar bij was. Bovendien vond ik hem onprofessioneel naar mijn buren (tot twee keer toe). Hij was wel een harde werker. Tot slot heb ik een interieuradviesgesprek gehad. De mogelijkheden zijn ruim, wat erg prettig was, en er werd veel tijd genomen. Echter door ondercapaciteit heb ik wat langer op de offerte moeten wachten dan verwacht en vond ik het behoorlijk aan de prijs. Ik ben ook niet meer nagebeld. Al met al ben ik tevreden met de diensten van Horst en zou ik ook nogmaals voor Horst kiezen. Ik ga er vanuit dat de communicatie dan soepeler zal verlopen.

Reactie van het bedrijf

Beste Rowan, We hebben inmiddels contact gehad en je aangegeven verbeterpunten besproken. Helaas zijn er wat dingetjes mis gegaan . Gelukkig mogen we dit beschouwen als incident gelet op de reviews die wij verder krijgen. Wij hebben maatregelen genomen om herhaling van de genoemde zaken te voorkomen. Dank je wel dat je dit gedeeld hebt. Daardoor kunnen we nog verder verbeteren. Wij wensen je veel woonplezier in je nieuwe woning.

- Zwolle - 19 juni 2022

perfecte verhuizing

Alles wat in de offerte was beschreven is feilloos gedaan. Alles volgens afspraak gedemonteerd en weer gemonteerd. Verder alles op een vakkundige wijze verhuisd. Aanrader
- Zwolle - 9 juni 2022

Vakwerk

Ik ben zeer tevreden over de verhuizing. Het ging vlot en ook de (de)montage verliep professioneel. Leuke mannen ook, mensen die lol hebben in hun werk. De extra nazorg, door de zoon, het leveren van haakjes voor de gordijnen, vond ik echt super. Dat is net het stukje extra waar ik heel blij van wordt. Mocht ik ooit nog eens verhuizen, dan zal ik zeker weer bij jullie terugkomen. Groet en bedankt.
- zwolle - 1 juni 2022

Uitsluitend positieve ervaring!

Ter Horst is een geweldig bedrijf, zeer klantgericht, erg behulpzaam en ondersteunend. Men denkt met je mee en daar waar het kan probeert men je op alle fronten te helpen. Ze leveren een hoge kwaliteit met erg vriendelijke en deskundige medewerkers. Er wordt netjes en snel gewerkt.
- Zwolle - 22 mei 2022

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

De afspraken waren stipt nagekomen; er werd snel en efficiënt gewerkt; de sfeer was vriendelijk. Alle goederen waren veilig afgeleverd in de nieuwe woning.
- Wijhe - 18 mei 2022

Prima verhuizers

De mannen waren zeer vriendelijk. Duidelijk kennis van hun vakgebied. Hielden continue contact met ons om het ons naar de zin te maken. Werkten stevig door, maar toen ze eenmaal door hadden dat er ook wel een geintje kon, was dat ook erg gezellig. Ondanks drukte en toch beetje spanning hoe alles zou gaan hebben we een prima dag gehad!!
- Zwolle - 17 mei 2022

Prima

Leuk team, vriendelijk en betrouwbaar.
- Lochem - 17 mei 2022

Super

Prima verhuisd met deskundig, voirzichtig personeel.
- Hattemerbroek - 16 mei 2022

uitstekend

Keurige mensen en goede afspraken.
- kampen - 16 mei 2022

Perfect

Goed overleg en prima samenwerking
- Zwolle - 10 mei 2022

Vriendelijk en correcte behandeling

De intake was duidelijk en correct. De verhuizing is prima verzorgd en de heren waren vriendelijk en voorkomend.
- Zwolle - 9 mei 2022

Top

Goede service.
- Kampen - 8 mei 2022

Uitstekend

Hele fijne ervaring met een deskundig en betrouwbaar team
- Amersfoort - 7 mei 2022

Ontspannen verhuizen.

Een goed op elkaar ingesteld team. Vriendelijk, humor en een stevig werktempo.
- Kampen - 6 mei 2022

Prima, niets te klagen

Flexibel en meedenken bij het maken van afspraak voor verhuisdatum op korte termijn. Afspraken worden nagekomen. Medewerkers denken mee. Vriendelijke, nette harde werkers.
- Epe - 1 mei 2022

Goede service

We moesten paar meubels tijdelijk verhuizen vanwege verbouwing. Goede service en werken netjes.
- Zwolle - 25 april 2022

Goede, snelle en bekwame verhuizers!

Alles is goed, netjes en snel verhuisd. Kasten zijn goed gedemonteerd en weer gemonteerd. Zelfs niet afgesproken spullen werden gewoon meegenomen.
- Zwolle - 25 april 2022
518 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Back to top