Wat klanten vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder hoe anderen de verhuisservice van Horst Totaal beoordelen.

9.3

Een bedrijf met kundige en aardige medewerkers

De verhuizing werd door 3 kundige mannen uitgevoerd. Er waren ruim voldoende dozen gebracht. Ze gaan voorzichtig om met je meubels. Halen meubilair zonodig vakkundig uit elkaar en zetten het ook weer netjes in elkaar. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan positief met elkaar om. Tot tevredenheid dus!
- Zwolle - 1 juni 2023

Alles is naar wens uitgevoerd

Vriendelijk en netjes gingen de verhuizers te werk
- Wezep - 25 mei 2023

snel en adequaat verhuisd

De verhuizing verliep zeer vlot en goed georganiseerd.
- Zwolle - 21 mei 2023

Zorgenloos en perfect

Hoe verhuis je een perfectionist die ook een controlfreak is? Met Horst Totaal!. Tijdens het eerste contact met Ronald werd meteen duidelijk dat Horst met zorg met mijn dierbare spullen om zou gaan. De bank werd keurig in een hoes gepakt. Evenals het de matrassen. Schilderijen en de televisie gingen in een speciale box..Toen de kasten en een groot schilderij door het raam moesten was ik heel even bang dat het mis zou gaan; het ging perfect. Zelfs een aantal planten uit de tuin konden met de verhuiswagen mee. In mijn nieuwe huis werd alles met zorg neergezet. Ik zat 's avonds in mijn nieuwe huis heerlijk op mijn bank. Een verhuizing met Horst Totaal verloopt voor een scherpe prijs zorgenloos en perfect. Een 10 met een griffel! Ik zou er zo weer voor kiezen
- Steenwijk - 19 mei 2023

Snelle, vriendelijke en hardwerkende verhuizers! Top!

De verhuizing verliep vlotter dan wij van tevoren hadden verwacht. Alle meubels en matrassen werden netjes in plastic verpakt. Al met al een erg prettige ervaring!
- Zwolle - 16 mei 2023

Prettige mensen die de verhuizing deskundig hebben uitgevoerd.

De verhuizing is in een fijne sfeer verlopen. Wij als bewoners werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. De meubels werden deskundig uit- en in elkaar gezet, waarbij ook advies werd gegeven.
- Westbroek - 13 mei 2023

Keurig gedaan. Vakkundig en professioneel

Het was heel prettig om de grote stukken te laten verhuizen. De mannen van Horst hebben alles heel netjes meegenomen. Bank en matrassen netjes ingepakt in plastic. Alles netjes verzorgd.
- Zwolle - 11 mei 2023

Correct en vriendelijk

De verhuizers van Horst Totaal zijn fijne mensen om mee samen te werken. Ze komen afspraken goed na en zijn vriendelijk in de omgang.
- Zeewolde - 11 mei 2023

Top verhuizers

De verhuizing is zeer zorgvuldig en goed gebeurt. Vriendelijke, beleefde mensen. Gaan zeer netjes met de huisraad om. Prettige samenwerking. Ook de mensen onderling.
- Zwolle - 3 mei 2023

Alles is prima verlopen

Prettig!
- Wijhe - 2 mei 2023

Relaxte doorpakkers

Ondanks de hectiek van de verhuizing een prima fag
- Wijhe - 2 mei 2023

Nette verhuizers met oog voor detail

Alles netjes overlegd en zonder schade. Blij met de service en het mee denken.
- Zwolle - 1 mei 2023

Desundig en doorpakkers

Goede deskundige verhuizers.
- Zwolle - 28 april 2023

Top verhuizing !!! Dank jullie wel..

Ging allemaal heerlijk ontspannen met een mooie dosis humor, net wat je nodig hebt op zo'n dag.
- Zwolle - 26 april 2023

Vakkundig, beschaafd en in een prettige samenwerking is onze verhuizing door Horst gerealiseerd.

Onze verhuizing was niet een standaard aangelegenheid vsnwege de lastige toegankelijkheid in beide panden en een antieke piano die heel krap door de ruimtes verplaatst moest worden. Grote klasse dat dit gelukt is. Voorbereiding en planning verliep soepel. Bij uitvoering bleek de inschatting in tijd heel goed. Er werd doelmatig en in goed overleg omgegaan met de aanpassing die nodig bleek toen de lift buitenom naar de tweede verdieping niet handig bleek. Er werd op tijd en duidelijk aangegeven dat het zeer lastig verplaatsen van de piano alleen mogelijk kon zijn als wij het risico op schade door de verplaatsing voorceigen rekening zouden nemen. Dat was akkoord. Ook bij andere meubelstukken waar al gebruiksspiren op zaten werd duidelijk gezamelijk geconstateerd dat dit zo was om mogelijk misverstand achteraf over transpirtschade te voorkomen. Erg prettig dat hier zo correct mee omgegaan werd. De aandacht en het omgaan met het hele proces was pretrig en zorgvuldig. De dag voor de verhuizing een telefoontje met de vraag of het lukte met de voorbereiding vond ik heel attent.
- Zwolle - 23 april 2023

Fijne, vakkundige mensen die respectvol met je spullen omgaan.

Wat vooraf een stressvolle gebeurtenis leek te zijn bleek in de praktijk het tegenovergestelde. De mensen van Horst luisteren naar je wensen en handelen daar ook naar. Ze werken snel maar ook zeer zorgvuldig. Er gaat veel vertrouwen van ze uit.
- Vaassen - 15 april 2023

Probleemloze verhuizing

Ervaren verhuizers met een uitstekende service.
- Epe - 14 april 2023

prima werk

plezierig gedaan
- Meppel - 7 april 2023

professioneel

Prettige kennismaking Keurige offerte Gedegen uitvoer Matige 19e handsdozen
- Rozenbroek - 31 maart 2023

Zeer goede ervaring met de verhuizers, planning is een punt van aandacht

De verhuizing verliep zeer vlot en netjes, alleen was de communicatie over de starttijd niet naar wens. We hebben moeten wachten en er zelf achteraan moeten bellen.
- Steenwijkerwold - 13 maart 2023

Zeer kundige personaal en Management

Alles voor onze verhuizing volgens afspraak en ook tussen tijds van alles op de hoogte gehouden. Offerte was duidelijk zonder dat men voor verassingen komt te staan. Zonder meer een aanrader
- WIJSTER - 7 maart 2023

Wederom, is de verhuizing door de mannen super geregeld en verzorgd.

Dit was ondertussen de 5e keer dat wij gebruik maakte van de verhuisservice van Horst Totaal. Dat wij bij Horst blijven, betekent voor ons niet alleen dat zij het erg goed doen maar ook dat de mannen bij Horst Totaal erg fijn zijn om mee samen te werken. Mijn dank!
- Wapenveld - 5 maart 2023

Professioneel en prettig, aanrader!

Na lang twijfelen of we verhuizers zouden inschakelen of zelf alles zouden verhuizen, zijn we achteraf heel blij dat we voor het eerste hebben gekozen. Dat is ons erg goed bevallen, een enthousiast team heeft ons veel werk uit handen genomen. Prettige communicatie en het geheel was goed gecoördineerd. Wij zijn dik tevreden en kunnen Horst Totaal aanbevelen!
- Zwolle - 4 maart 2023

Zeer netjes geregeld en 's avonds sliepen we alle zes weer in een opgemaakt bed!

Fijne vrolijke mensen die het huis hebben ingepakt en verhuisd. Ook als op het laatste moment de straat afgesloten wordt, komen ze met een passende oplossing, zodat we 's avonds gewoon in ons eigen opgemaakte bed konden slapen in ons nieuwe huis.
- Zwolle - 2 maart 2023

Top bedrijf

Goede verhuizers. Verstaan hun vak en zijn zeer deskundig. Ook goed op elkaar ingespeeld. Weten wat ze doen.
- Zwolle - 21 februari 2023

Vlot en zorgvuldig verhuisd .

Vlot en zorgvuldig verhuisd,met aandacht voor detail
- Zwolle - 17 februari 2023

Goed team

Deskundig team. Gaan zorgvuldig om met de spullen
- Epe - 17 februari 2023

Alles volgens afspraak, attente verhuizers, erg klantvriendelijk vanaf offerte tot het wegrijden

Hele fijne verhuisservice. Heel blij met alles en mochten we ooit nog eens verhuizen dan zouden we Horst zo weer gebruiken.
- Zwolle - 15 februari 2023

Goed bedrijf

Vriendelijke vakmensen super goed geholpen.
- Zwolle - 15 februari 2023

Het was een goede ervaring om door Horst verhuisd te worden!

Een verhuizing is altijd ingrijpend, zeker als die - zoals bij ons het geval was - in twee fases gaat. Hoe we daar bij geholpen zijn en hoe er meegedacht is door de firma Horst was prima!
- Meppel - 8 februari 2023

Zeer tevreden een volgende keer maak ik graag weer gebruik van jullie diensten.

Zie alles in één zin
- ZWOLLE - 27 januari 2023

Geweldig

De heren waren keurig, stelden zich voor, waren heel beleefd en deden hun werk vakkundig. Ze waren voorzichtig met de spullen en communiceerden goed.
- Ommen - 25 januari 2023

gewoon prima en iets extra.

Prettige bejegening, snel en vakkundig werken. Nakomen gemaakte afspraken. Volgende keer weer, maar hoop dat dat nog lang duurt!

Reactie van het bedrijf

hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wij zijn blij en tevreden als u dat bent. Veel woonplezier in uw nieuwe woning en daarna zien wij u graag weer. Team Horst Totaal

- Zwolle - 21 januari 2023

Deskundig en vakkundig

Een vlotte verhuizing door de deskundigheid van de verhuizers. Erg prettig ervaren en een aanrader.

Reactie van het bedrijf

bedankt voor uw positieve review. Veel woonplezier in uw nieuwe woonomgeving Team Horst Totaal

- Barchem - 20 januari 2023

Zeer vakkundig

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Ze zijn meer dan alleen een verhuisbedrijf. Ze nemen op verzoek alle zorgen uit handen. En kunnen voor een totaal oplossing zorgen, zodat je woning er qua stoffering en afwerking er weer tiptop uitziet.

Reactie van het bedrijf

dank u voor de mooie beoordeling. Wij doen ons best om van uw verhuisdag een dag te maken waar u met plezier op terug kijkt. en natuurlijk ook een mooie woning te maken die uw thuis wordt. Team Horst Totaal

- Hattem - 17 januari 2023

vlotte service

hele dag
- Zwolle - 11 januari 2023

Vakmanschap

Wij hebben de grote en zware meubels late verhuizen. Het was voor ons de eerste keer dat we een verhuisservice hadden ingeschakeld. Dit is heel goed bevallen. Het verhuisteam was zeer professioneel en aardig. Het was een fijne samenwerking en we zijn dan ook zeer tevreden over Horst Totaal.
- Zwolle - 11 januari 2023

Verzorgt en afspraken gelden

Een heel correct bedrijf met zeer keurige medewerkers. Geen poeha helder en niet te duur. Alles is helder waar je voor betaald
- Wezep - 7 januari 2023

Vriendelijk, correct, en plek voor overleg

is toch voldoende zo????
- Hattem - 6 januari 2023

Geweldig team zorgde voor een vlekkeloze verhuizing

Goede informatie vooraf, en een vlekkeloze verhuisdag. Geen stress aan onze kant. Daarnaast ook nog een prachtige boekenkast op maat geplaatst.
- Zwolle - 26 december 2022

Verhuizen op zijn best!

Superteam dat er helemaal voor gaat om je verhuizing zo goed als dat kan te laten verlopen.
- Zwolle - 23 december 2022

Fantastisch werk geleverd

Zie hier boven
- Harderwijk - 22 december 2022

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Na eerdere ervaringen met het verhuisbedrijf ook deze keer weer alle lof. Uitstekende communicatie vooraf en de uitvoerig daarna top.
- Leerdam - 16 december 2022

Zorgvuldig, efficiënt en heel aardig, de verhuizers van Horst.

Prima verhuizing gehad, efficiënt, zorgvuldig en aardige verhuizers.
- Zwolle - 2 december 2022

SUPER fijn verhuisbedrijf

Nette mensen bij dit verhuisbedrijf. Er wordt de moeite genomen om zich voor te stellen. Tussen de middag wordt je bedankt voor de soep en gehaktbal. Bij het eind wordt je door alle medewerkers ( in ons geval 5 personen) geluk gewenst met de nieuwe woning en wordt je veel woonplekken gewenst. Regelmatig wordt gevraagd of er wensen zijn en of alles na wens gaat. Verhuizen gebeurt heel serieus, men is voorzichtig met de spullen. Ook nog eens leuke en bespraakte mensen. Kortom: Een aanrader
- Nieuwleusen - 29 november 2022

positieve ervaring, betreft zowel de verhuizers als ook de communicatie enz.

Mijn ervaring met het verhuisbedrijf is positief. De verhuizers zijn vakkundig en prettig in de communicatie. Opslag in boxen was prima.
- Heerde - 27 november 2022

Professioneel

Deskundig advies en vlotte ontspannen verhuizing.
- Zwolle - 24 november 2022

Prima service en afspraak is afspraak!

Wil je verhuizen en ben je op zoek naar een verhuizer die je volledig ontziet, zeer correct en behulpzaam is en zijn afspraken nakomt, dan moet je bij dit bedrijf zijn!
- Raalte - 23 november 2022

Wat een fantastisch Team.

Het team wat ons verhuist heeft van de Verhoefbelt naar de van Cuylenburchstraat was in een woord FANTASTISCH. Wat een enthousiasme, deskundigheid, vriendelijkheid en humor. In 1 woord TOP.
- Zwolle - 18 november 2022

Vriendelijk goed verhuisbedrijf dat afspraken nakomt!

Alles volgens afspraak, attente verhuizers, snel en correct. Bij een volgende verhuizing zou ik ze zeker weer inschakelen.
- Zwolle - 16 november 2022
581 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Back to top