Wat klanten vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder hoe anderen de verhuisservice van Horst Totaal beoordelen.

9.3

Zeer aan te bevelen

Ik kan Horst Totaal van harte aanbevelen voor het regelen van je verhuizen. Aardige en behulpzame medewerkers die hun afspraken nakomen en voor wie niets teveel is.
- Hattem - 24 november 2023

Goed gedaan en aardige mensen

Ze zijn vriendelijk en hebben nergens een probleem mee Er is altijd een oplossing Horst is een goed bedrijf
- Hattem - 23 november 2023

Prima ervaring

Hardwerkend en deskundig team die met humor de klus voor je klaart.
- Zwolle - 20 november 2023

Prima vakkundige verhuizers

Horst Totaal is een prima verhuisbedrijf. De verhuizing liep op rolletjes, alles goed georganiseerd, de meubels goed beschermd enz. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We waren begin van de middag al "over".
- Zwolle - 15 november 2023

Horst Totaal heeft ons gered

Professionele medewerkers die veel verstand van zijn werk hebben. Snel en precies werk! Echt vakkundig. We zijn zo blij! Al de tweede keer dat ze ons helpen in momenten van nood. Bedankt aan Rene en Tineke
- Zwolle - 14 november 2023

Uitstekende verhuisservice met opslag

We waren op zoek naar een verhuizer. Vanwege de uitgelopen verbouwing van ons nieuwe huis bleek er ook opslag nodig. Dit was geen probleem. Alles is netjes in boxen geplaatst en in opslag gezet. Door onvoorziene omstandigheden is de uitslag van de spullen verzet naar een nieuwe datum. Hier werd goed meegedacht om een zo ideaal mogelijke datum te vinden in het drukke schema van de verhuizer. Net personeel. Zowel kantoor als Verhuizers. Voorzichtig met de spullen en het huis. Aanrader!
- De Wijk - 8 november 2023

Onze verhuizing is goed verlopen.

De verhuizers hebben alles goed overgebracht en daarbij niets op het oude of nieuwe adres beschadigd.
- Vaassen - 7 november 2023

Fijn team verhuizers, alles ging in overleg

In 2 dagen ons kantoor verhuisd. In twee dagen één kantoor leeg en ingeladen, andere kantoor uitgeladen en alles op z'n plek gezet. Top team!
- Zwolle - 7 november 2023

Heel goed geregeld.

Heel klantvriendelijke en behulpzaam, alles is prima verlopen.
- Zwolle - 7 november 2023

Vriendelijk en zorgvuldig team

Het gehele proces van de verhuizing en opslag van onze inboedel verliep zeer zorgvuldig. Verhuizers zijn vriendelijk en gezellig in de omgang en gaan zeer netjes met de goederen om.
- Zwolle - 6 november 2023

Bij de verhuizing was het weer slecht, maar ondanks dat verliep alles prima.

De verhuizers van Horst hebben mij prima geholpen. Een kast uit elkaar gehaald en op de goede plek weer in elkaar gezet. Wat van boven naar beneden door het raam kon, werd als zodanig naar beneden gehaald om in de wagen te zetten. Tevens alles dat verhuist moest worden op een georganiseerde manier netjes overgebracht en op de juiste plek gezet. De sfeer was goed en gemoedelijk. Ik heb er goede ervaring mee.
- Zwolle - 3 november 2023

Verhuizing verliep uitstekend, inrichting heel mooi geworden

Bij Horst zijn ze behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, denken goed mee en leveren goed werk.
- Zwolle - 29 oktober 2023

Top geregeld!

Doet wat het belooft! Er wordt met zorg omgesprongen met onze spullen. Er wordt hard gewerkt en meegedacht. De dpullen een tijdje in opslag gehad en geen muffe geur! Super!!
- 's-Heerenbroek - 28 oktober 2023

Opnieuw een goede ervaring, Horst is aan te raden voor iedereen die gaat verhuizen!

We zijn inmiddels een aantal keer met Horst verhuisd. Wederom een goede ervaring. Nette mannen, die voorzichtig zijn met onze spullen en waar nodig wijzen op beschadigingen die al aanwezig zijn. De verhuizing is vlot verlopen en naar volledige tevredenheid!
- Zwolle - 17 oktober 2023

Snelle en vakkundige verhuizing met alle service!

Louter goede ervaring, snelle en vakkundige verhuizing met oog voor kostbare en breekbare zaken. Sterk aan te bevelen!
- Zwolle - 4 oktober 2023

Fijn verhuisd

Prima verhuizing gehad. Zowel in voorbereiding, instructie en uitvoering. Het was een regenachtige dag en daar werd goed rekening meegehouden. Alles netjes uitgevoerd, logistiek slim aangepakt. Afspraken keurig nagekomen. Top.
- Apeldoorn - 2 oktober 2023

Vriendelijk en doorpakkers

Het verhuisteam stelt je gerust en weet van doorpakken. Zij hebben door dat verhuizen niet zomaar een "dingetje" is in iemands leven en handelen daar ook naar. Echt een aanrader!
- Zwolle - 1 oktober 2023

Van begin tot eind Fantastisch

Zodra we contact hadden opgenomen, alles geregeld. Het gesprek wat mee ging en wat niet. Offerte binnen gekregen, en akkoord. Dozen binnen gekregen en in pakken. De dag van verhuizing, prima, goed en vriendelijk personeel. Kortom super tevreden over deze topverhuizer.
- Zwolle - 25 september 2023

alles geweldig

duidelijke afspraken gemaakt en alles is zeer professioneel verlopen
- Vaassen - 20 september 2023

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede vaklui en zeer behulpzaam
- Zwolle - 18 september 2023

vriendelijk, zorgvuldig, flexibel en geduldig

Het was geen eenvoudige klus voor Horst om de inboedel van twee flatjes in Zwolle Zuid te verhuizen naar één appartement in Stadshagen. Ons nieuwe appartement ligt aan het einde van een hele lange galerij en aan het eind van de hete verhuisdag, toonde de stappenteller dat de verhuizers er 27 km op hadden zitten! Maar geen onvertogen woord hierover. De hele dag werd er hard gewerkt. Maar het was ook gezellig met Ronald, Simon, Jeroen en Sjaak. Alle spullen zijn heel overgekomen. De meubels die we niet meer nodig hadden werden naar de kringloop gebracht en dat wat de kringloop niet wilde accepteren werd naar het groot vuil gebracht. Echt super gedaan!
- Zwolle - 13 september 2023

Top service

Vakkundig en betrouwbaar, voor een goed prijs.
- Stoter - 12 september 2023

Super verhuisservice!

Ik ben zo blij dat Horst ons geholpen heeft met onze verhuizing! Ik was 30 weken zwanger op het moment van verhuizen, dus zonder ze was het een heel stuk moeilijker geweest. Ze hebben al onze spullen snel en voorzichtig verhuisd. Ook waren alle 3 de mannen erg aardig en meedenkend. Onze grote oude kast pastte niet door het trappengat, dus ik dacht dan doen we hem weg. Maar toen kwamen ze zelf met het idee om hem over de uitbouw door het raam te tillen. Echt top service, zeker een aanrader!
- Zwolle - 10 september 2023

Goede samenwerking met jullie medewerker

Alles geregeld zoals de afspraak was.
- Zwolle - 8 september 2023

Goed en correct geregeld

Horst is een bedrijf wat inspeelt op de klantvraag. en weet zich daar naar te plooien. hun manier van werken en alzo hun medewerkers stralen kwaliteit uit.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie reactie. Fijn dat wij u hebben kunnen ontzorgen. Veel succes met het vervolgtraject. Team Horst Totaal

- SOESTERBERG - 8 september 2023

Van begin tot eind prima!

Wat een fijne ervaring was dit; van begin tot eind zeer tevreden over de inzet van Horst Totaal. Afspraken nakomen, meedenken bij obstakels in de planning, zorgvuldige verhuizing en zaken direct op de juiste plaats gezet.

Reactie van het bedrijf

Beste Karen, Bedankt voor je reactie. Vanmiddag hangen we de gordijnen nog bij je op en dan is je huis je thuis geworden. Veel woonplezier. Team Horst Totaal

- Zwolle - 5 september 2023

Enorme aanrader, betaalbaar en goede service

Wij waren in de zomer van Zwolle naar Waddinxveen verhuist en wilden ook een kast in Utrecht op laten halen. Horst Totaal heeft geregeld dat dit mogelijk was, samen met demontage en montage allemaal op één dag. Het team was vriendelijk en professioneel, en benaderbaar om mee te denken en extra wensen uit te voeren. We kunnen ze met harte aanraden

Reactie van het bedrijf

Beste Stephen, Bedankt voor je mooie reactie. Veel woonplezier in Waddinxveen Tema Horst Totaal

- Waddinxveen - 1 september 2023

Super

We hebben nu Horst totaal voor de tweede maal als verhuizer gehad. Een geweldig bedrijf. De verhuizers zijn uiterst vriendelijk en zorgvuldig. Alles wordt ingepakt. Ze werken snel. De prijs is heel billijk.
- Zwolle/Arnhem - 29 augustus 2023

Uitstekend

De mannen van Horst hebben zorgvuldig, netjes en hard gewerkt. Daarbij was er een prima sfeer.
- Dalfsen - 25 augustus 2023

Vertrouwd, prettig, netjes

Wij vonden het best een beetje spannend om onze verhuizing uit handen te geven, maar vanaf het moment dat de verhuizers binnenkwamen, vielen alle zorgen weg. De mannen stelden zich gelijk voor, waren netjes en beleefd, maar gaven ook direct het gevoel dat onze spullen bij hen in goede handen waren. En dat bleek bij het uitpakken ook: geen enkele schade, alles netjes en overzichtelijk ingepakt. Kortom: een hele fijne ervaring!
- Zwolle - 20 augustus 2023

Professioneel

Prettige en vriendelijke verhuizers.
- Beens - 18 augustus 2023

Maatwerk en zeer prettige harde werkers!

Super service!
- Zwolle - 17 augustus 2023

Heel vlot en vakkundig

Met de nodige voorzichtigheid wordt alles vlot en goed beschermd ingeladen en op het nieuwe adres weer uitgeladen. Zeer tevreden!
- Zwolle - 15 augustus 2023

Goede ervaring

Het was mijn eerste ervaring met een verhuizing en dat is heel goed gegaan. Alles in overleg met de klant en vriendelijk.
- Wezep - 6 augustus 2023

Uitstekende service, goed personeel

Op tijd, netjes, goed materieel, alles verhuist zonder schade, erg vriendelijk, goed overleg en communicatie. Had aantal zaken al zelf gedaan, daarom zij een extra kast uit elkaar gehaald en verhuist.
- Kampen - 25 juli 2023

Top!

Zeer goede ervaring, duidelijke afspraken, aardige bereidwillige verhuizers, fijn contact.
- Deventer - 24 juli 2023

Enthousiast en gemotiveerd team

Vakbekwaam, alles heel en mooi op tijd verhuisd. Daarnaast goed geadviseerd met de kleurstelling in het nieuwe huis. De schilders hebben hebben uitstekend werk gedaan.
- Havelte - 22 juli 2023

Top medwerkers met een engelengeduld

De (verhuis)medewerkers hebben hun opdracht onder tropische omstandigheden, op een zeer deskundige wijze uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de werkwijze van deze medenkende en vriendelijke medmerwerkers.
- Zwolle - 18 juli 2023

De verhuizers zijn attent en zorgvuldig.

Voor tijdelijke opslag Horst Totaal ingeschakeld. Fijne persoonlijke contacten, flexibel én een heel redelijke prijs. De verhuizers zelf komen op de afgesproken tijdstippen én eea is goed aangekondigd. Ze zijn snel en efficiënt maar ook zeer zorgvuldig met onze spullen omgegaan. We zijn zeer tevreden.
- Apeldoorn - 18 juli 2023

Verhuizen zonder zorgen

Zeer deskundige en vriendelijke verhuizers.
- Kampen - 8 juli 2023

Firma heeft het erg druk daardoor lange levertijden

Door de drukte moest ik wat langer wachten voordat mijn meubels terug kwamen

Reactie van het bedrijf

helaas is er een misverstand ontstaan over de procedure: klant dacht dat bij aangeven opslagperiode automatisch een uitslagdatum ingepland zou staan, Wij verwachten van de klant een exacte wens voor de uitslagdatum. Zeker gezien het feit dat bij woningrenovatie regelmatig planningen niet gehaald worden boeken wij niet automatisch een datum in. Twee weken van te voren is onze planning normaal gesproken vol. Klant moet nu 2 werkdagen langer wachten maar gaf ook al aan dat de werkzaamheden uitlopen zodat geplande datum geen probleem meer is.

- ZWOLLE - 7 juli 2023

Plezierige en professionele verhuizers

Alle afspraken werden perfect nagekomen. De verhuizers waren aardige mannen die overduidelijk ervaren waren. We hadden een complex stereomeubel, wat ze zeer voorzichtig gedemonteerd hebben, waarbij ze alle kabels labelden en fotografeerden om het ook weer goed terug te kunnen plaatsen.
- van der Palen - 7 juli 2023

De verhuizers hebben uitstekend werk geleverd.

De Verhuizers hebben uitstekend werk geleverd. De verhuizing verliep vlot en de communicatie was prettig.
- Zwolle - 7 juli 2023

professioneel en zorgzaam

Ondanks de problemen met planning en andere onverwachte zaken (veel meer te verhuizen en onverwachte opslag van de spullen) bleven ze meedenken. Wat heel fijn was omdat ik er de ballen verstand van had.
- Vaassen - 4 juli 2023

Deskundige verhuizers

Verhuizen gaat als een geoliede machine,snel en georganiseerd.
- Zwolle - 2 juli 2023

Goede verhuizing gehad. Niks kapot en alles is netjes over naar het nieuwe huis.

Wil de verhuismannen bedanken voor het vele sjouw werk en petje af, want het was in de middag best heel warm geworden.
- Zwolle - 20 juni 2023

Professioneel en transparant

Een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf. Erg transparant, denken met je mee en altijd met een glimlach. Top!
- Hattem - 4 juni 2023

Een bedrijf met kundige en aardige medewerkers

De verhuizing werd door 3 kundige mannen uitgevoerd. Er waren ruim voldoende dozen gebracht. Ze gaan voorzichtig om met je meubels. Halen meubilair zonodig vakkundig uit elkaar en zetten het ook weer netjes in elkaar. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan positief met elkaar om. Tot tevredenheid dus!
- Zwolle - 1 juni 2023

Alles is naar wens uitgevoerd

Vriendelijk en netjes gingen de verhuizers te werk
- Wezep - 25 mei 2023

snel en adequaat verhuisd

De verhuizing verliep zeer vlot en goed georganiseerd.
- Zwolle - 21 mei 2023
628 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Back to top