Wat klanten vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder hoe anderen de verhuisservice van Horst Totaal beoordelen.

9.3

Zeer tevreden een volgende keer maak ik graag weer gebruik van jullie diensten.

Zie alles in één zin
- ZWOLLE - 27 januari 2023

Geweldig

De heren waren keurig, stelden zich voor, waren heel beleefd en deden hun werk vakkundig. Ze waren voorzichtig met de spullen en communiceerden goed.
- Ommen - 25 januari 2023

gewoon prima en iets extra.

Prettige bejegening, snel en vakkundig werken. Nakomen gemaakte afspraken. Volgende keer weer, maar hoop dat dat nog lang duurt!

Reactie van het bedrijf

hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wij zijn blij en tevreden als u dat bent. Veel woonplezier in uw nieuwe woning en daarna zien wij u graag weer. Team Horst Totaal

- Zwolle - 21 januari 2023

Deskundig en vakkundig

Een vlotte verhuizing door de deskundigheid van de verhuizers. Erg prettig ervaren en een aanrader.

Reactie van het bedrijf

bedankt voor uw positieve review. Veel woonplezier in uw nieuwe woonomgeving Team Horst Totaal

- Barchem - 20 januari 2023

Zeer vakkundig

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Ze zijn meer dan alleen een verhuisbedrijf. Ze nemen op verzoek alle zorgen uit handen. En kunnen voor een totaal oplossing zorgen, zodat je woning er qua stoffering en afwerking er weer tiptop uitziet.

Reactie van het bedrijf

dank u voor de mooie beoordeling. Wij doen ons best om van uw verhuisdag een dag te maken waar u met plezier op terug kijkt. en natuurlijk ook een mooie woning te maken die uw thuis wordt. Team Horst Totaal

- Hattem - 17 januari 2023

vlotte service

hele dag
- Zwolle - 11 januari 2023

Vakmanschap

Wij hebben de grote en zware meubels late verhuizen. Het was voor ons de eerste keer dat we een verhuisservice hadden ingeschakeld. Dit is heel goed bevallen. Het verhuisteam was zeer professioneel en aardig. Het was een fijne samenwerking en we zijn dan ook zeer tevreden over Horst Totaal.
- Zwolle - 11 januari 2023

Verzorgt en afspraken gelden

Een heel correct bedrijf met zeer keurige medewerkers. Geen poeha helder en niet te duur. Alles is helder waar je voor betaald
- Wezep - 7 januari 2023

Vriendelijk, correct, en plek voor overleg

is toch voldoende zo????
- Hattem - 6 januari 2023

Geweldig team zorgde voor een vlekkeloze verhuizing

Goede informatie vooraf, en een vlekkeloze verhuisdag. Geen stress aan onze kant. Daarnaast ook nog een prachtige boekenkast op maat geplaatst.
- Zwolle - 26 december 2022

Verhuizen op zijn best!

Superteam dat er helemaal voor gaat om je verhuizing zo goed als dat kan te laten verlopen.
- Zwolle - 23 december 2022

Fantastisch werk geleverd

Zie hier boven
- Harderwijk - 22 december 2022

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Na eerdere ervaringen met het verhuisbedrijf ook deze keer weer alle lof. Uitstekende communicatie vooraf en de uitvoerig daarna top.
- Leerdam - 16 december 2022

Zorgvuldig, efficiënt en heel aardig, de verhuizers van Horst.

Prima verhuizing gehad, efficiënt, zorgvuldig en aardige verhuizers.
- Zwolle - 2 december 2022

SUPER fijn verhuisbedrijf

Nette mensen bij dit verhuisbedrijf. Er wordt de moeite genomen om zich voor te stellen. Tussen de middag wordt je bedankt voor de soep en gehaktbal. Bij het eind wordt je door alle medewerkers ( in ons geval 5 personen) geluk gewenst met de nieuwe woning en wordt je veel woonplekken gewenst. Regelmatig wordt gevraagd of er wensen zijn en of alles na wens gaat. Verhuizen gebeurt heel serieus, men is voorzichtig met de spullen. Ook nog eens leuke en bespraakte mensen. Kortom: Een aanrader
- Nieuwleusen - 29 november 2022

positieve ervaring, betreft zowel de verhuizers als ook de communicatie enz.

Mijn ervaring met het verhuisbedrijf is positief. De verhuizers zijn vakkundig en prettig in de communicatie. Opslag in boxen was prima.
- Heerde - 27 november 2022

Professioneel

Deskundig advies en vlotte ontspannen verhuizing.
- Zwolle - 24 november 2022

Prima service en afspraak is afspraak!

Wil je verhuizen en ben je op zoek naar een verhuizer die je volledig ontziet, zeer correct en behulpzaam is en zijn afspraken nakomt, dan moet je bij dit bedrijf zijn!
- Raalte - 23 november 2022

Wat een fantastisch Team.

Het team wat ons verhuist heeft van de Verhoefbelt naar de van Cuylenburchstraat was in een woord FANTASTISCH. Wat een enthousiasme, deskundigheid, vriendelijkheid en humor. In 1 woord TOP.
- Zwolle - 18 november 2022

Vriendelijk goed verhuisbedrijf dat afspraken nakomt!

Alles volgens afspraak, attente verhuizers, snel en correct. Bij een volgende verhuizing zou ik ze zeker weer inschakelen.
- Zwolle - 16 november 2022

Super

Het zijn aardige mannen. Ze werken vlot. Halen alles uit elkaar en zetten het weer in eljaar wat voor ons heel verlbtijd scheelt
- Kampen - 10 november 2022

Erg goed en efficient

De verhuizing is erg soepel en goed verlopen. De- en montage erg goed en volgens afspraak. Communicatie tussen verhuizers en opdrachtgever was indien noodzakelijk goed. De vooraf gemaakte afspraak van verhuisdatum maandag 17 oktober is niet nagekomen. Er bleek een verhuizing gepland voor dinsdag 18 oktober. maar door de paardenmarkt was Zuidlaren die dag onbereikbaar. Horst Totaal heeft gebeld als wij de dagen konden omdraaien. Ik heb mijn planning volledig moeten omzetten, maar onder protest akkoord gegaan. Gevraagd aan mevrouw om compensatie maar dat was onbespreekbaar!! Ik had van mevrouw meer flexibiliteit, empathie, inlevingsgevoel en klantvriendelijkheid verwacht. De verhuizers zelf hebben zeer goed werk verricht, echt top.

Reactie van het bedrijf

Reactie Horst Totaal Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde verhuizing. Wij geven dit door aan het betreffende team. Jammer dat u het verzetten van de verhuisdatum zo heeft ervaren. Wij hebben u 2-3 dagen nadat u opdracht voor de verhuizing had gegeven en uw verhuisdatum gepland was (nog ruim voor de verhuisdatum) gevraagd of het mogelijk was om de verhuizing 1 dag later uit te voeren. Dit om een andere klant te kunnen helpen die door onvoorziene omstandigheden 1 dag later moest verhuizen. Wij hebben u ook de gelegenheid gegeven hier rustig over na te denken. Inmiddels hebben we dit persoonlijk met u doorgenomen en tot beider tevredenheid kunnen afsluiten.

- Zwolle - 7 november 2022

geweldig goed

Alles keurig ingepakt en op de plaats gezet.
- Zwolle - 6 november 2022

Top bedrijf met top service!

Horst Totaal heeft nu onze tweede verhuizing verzorgd en beide keren naar volle tevredenheid. Fam van Gelder.
- Hasselt - 2 november 2022

Uitstekende ervaring, behulpzaam, meedenken en zorgvuldig!

Zie boven
- Oldemarkt - 27 oktober 2022

Ze doen wat ze beloven en maken duidelijke afspraken.

Alle contacten die er vanaf het eerste begin tot het eind zijn geweest zijn in een prettige sfeer verlopen. Ook de verhuizing zelf werd goed aangepakt.
- Nieuwleusen - 26 oktober 2022

Goed werk geleverd, dus tevreden!!

Goed werk geleverd!!
- Vaassem - 24 oktober 2022

Top verhuizers!

Altijd fijn dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn!
- Hattem - 24 oktober 2022

goede verhuizer!

de verhuizing liep vlot. alles zat snel in de verhuiswagen. het uitpakken duurde flink wat langer. ik had ook de indruk dat de mannen moe werden. luisterden niet meer zo goed naar waar alles moest staan, en het verliep wat chaotischer dan in het begin. maar over het geheel; prima verhuizing!! vooraf goed meegedacht met de verhuisdatum.

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Havinga, Bedankt voor uw beoordeling! In verband met de reis afstand hebben wij met één man minder gelost dan geladen, waardoor het lossen in verhouding langer duurder. Uw opmerking over de communicatie tijdens het lossen zullen wij intern bespreken. Wij wensen u veel woonplezier in het mooie Zuidlaren.

- zuidlaren - 22 oktober 2022

Klantgericht en coöperatief

Persoonlijke benadering. Denken mee en in mogelijkheden. Afspraak is afspraak. Kortom: TOP
- Epe - 18 oktober 2022

Goed verhuisbedrijf met vakbekwame mensen

Vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing zelf wederom prettig contact gehad met de mensen van Horst Totaal. De dozen en inpak-materialen werden op tijd gebracht. Met het verzoek tot uitstellen van de verhuizing werd flexibel omgegaan. Op de dag van de verhuizing verliep alles vlot en gestructureerd, mede dankzij de inzet van een verhuislift. Geen schade aan onze spullen. Vriendelijke en vakbekwame mensen die met een grap hier en daar de hectische dag wat luchtiger weten te maken. Als ik een minpuntje zou moeten noemen zijn dat de verhuisdozen. Deze zijn stevig maar moeten helaas wel zelf met (bijgeleverd) tape in elkaar gezet en dicht geplakt worden. Eerdere ervaring elders met vouwbare dozen (zonder gebruik van tape) was prettiger. We hopen de komende jaren niet meer te verhuizen maar we zouden Horst Totaal zeker opnieuw vragen!
- Zwolle - 17 oktober 2022

Uitstekend gedaan

Alles was toppie
- Raalte - 12 oktober 2022

Super tevreden

Heel fijn contact, ook bij het regelen van de verhuizing. We wonen in de binnenstad en er was veel om te doen de juiste vergunning te krijgen. Horst heeft dat super goed geregeld en dachten mee. Ook de verhuizing zelf verliep zeer prettig en vakkundig. Ik zou Horst een ander, zeker in omgeving van/naar binnenstad Zwolle, absoluut aanraden.
- Zwolle - 11 oktober 2022

Ze doen wat ze beloven en ook GOED !

De service gaat ver ,ook als in de tijdelijke opgeslagen inboedel met een regelmaat iets aan het “ onderhoud “ gedaan moet worden zorgen ze daarvoor.
- Harderwold - 4 oktober 2022

prima verhuizing

verhuizing is vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd ondanks tegenvallende weersomstandigheden.
- Zwolle - 1 oktober 2022

Zeer tevreden

Het heel plezierige en keurige werken van de medewerkers hebben er toe geleid dat de verhuizing vlekkeloos verlopen is. Ook het telefonisch overleggen van een en ander voor de verhuizing was duidelijk en prettig!
- Meppel - 27 september 2022

Vakmensen die alles uitstekend regelen

Van het begin tot het eind, van voorbereiding tot afsluiting perfect geregeld. Uithuizen installatie werkzaamheden stofferen en terug inhuizen, alles prima geregeld
- Zwolle - 26 september 2022

Zeer tevreden.

Ik ben positief over de service en het contact met het personeel.
- Zutphen - 18 september 2022

Krijg bijna zin weer te verhuizen zo leuk was het

Uiterst flexibel, professioneel, vriendelijk en scherpe tarieven. Een betere verhuizer bestaat niet. Chapeau voor Tineke, Gerben en Ronald en nogmaals bedankt!
- Zwolle - 14 september 2022

Het was super!

Horst totaal heeft het uitstekend gedaan! Het kon niet beter!We zijn dan ook zeer zeer te spreken over een waar toptrio: Ronald, Melvin en Jeroen! Tevens was de sfeer op beide verhuisdagen prima! Het kan gewoon niet beter!! TOP! TOP! TOP!
- Veninge 8 - 9 september 2022

Top service

Op één van de heetste dagen van het jaar heeft Horst onze inboedel verhuisd. Ondanks de hitte is deze dag zeer goed verlopen. De verhuizers zijn vriendelijk, professioneel en servicegericht. Ik kan ze iedereen aanraden.
- ZWOLLE - 5 september 2022

Uitermate correct en plezierig

Correcte verhuizing
- Zwolle - 4 september 2022

Goed werk geleverd.

Fijne ervaring,correct,,gehandeld
- Vaassen - 24 augustus 2022

Snelle en nette verhuizing

Opname vooraf uitgevoerd door het verhuisbedrijf dit klopte exact met het bedrag dat afgerekend werd aan het einde. Alles werd netjes in de wagen geladen en netjes op de plek neergezet. Zou iedereen een verhuisbedrijf Horst Totaal aanraden!
- Meppel - 23 augustus 2022

Prettige en persoonlijke samenwerking

Vanaf het eerste contact vonden wij Horst Totaal erg vriendelijk en persoonlijk. Ze schatten de situatie goed in en zijn flexibel. We zijn vaak verhuisd en deden het altijd zelf, maar als gezin van vijf was de hulp dit keer toch welkom. Geen moment spijt van gehad! Beleefd, netjes, professioneel en nog gezellig ook. We hebben een ontspannen en fijne verhuisdag gehad dankzij de hulp van Horst Totaal.
- Deventer - 22 augustus 2022

Leuk gemotiveerd team!

We zijn erg blij met en tevreden over de service die door Horst Totaal is gelevered. En dat op zeer korte termijn. Een verhuizing naar een woning in een verpleegtehuis geregeld binnen een week na aanvraag ik fantasties, En de medewerkers die zich vrijwillig aanmelden voor werk op zaterdag worden nog extra hartelijk bedankt.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier toe in België. Team Horst Totaal

- Hasselt BE - 18 augustus 2022

Fijne en soepel verlopen verhuizing

Ervaren verhuizers, die echt zorg dragen voor je spullen.
- Amsterdam - 17 augustus 2022

Prima geholpen

Fijne medewerkers die steeds meedenken.
- Raalte - 13 augustus 2022

Betrouwbaar familiebedrijf dat vakwerk levert

Zowel onze verhuizing als raambekleding/vloerbedekking door Horst laten doen en we zijn erg tevreden. Het is een echt familiebedrijf, vriendelijk en erg servicegericht, harde werkers en vakmensen. Verhuizing was een leuke club jongens met ook veel lol erbij, wat belangrijk is op zo'n dag. Geleverde werk is uitstekend.
- Zwolle - 5 augustus 2022

Prima

Heel zorgvuldig Heel duidelijk Vriendelijke mensen
- Hasselt - 5 augustus 2022
551 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Back to top