Wat klanten vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder hoe anderen de verhuisservice van Horst Totaal beoordelen.

9.3

Uitstekend

Fijne mensen om mee te werken. Duidelijke afspraken. Echt top bedrijf
- Vaassen - 12 april 2024

Goed op elkaar ingespeeld team

Vlotte verhuizing ervaren
- Zwolle - 8 april 2024

Geweldig en efficiënt!

Wij hadden nog nooit eerder gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf, maar zouden dat iedereen aanraden en dan zeker Horst. Wat een geweldig efficiënt team. Hartelijk dank voor de soepel verlopen verhuizing en het meedenken in oplossingen door de handyman! Volgende keer maken wij graag weer gebruik van jullie diensten, al gaan wij er vanuit nog jaren te genieten in onze nieuwe woning.
- Zwolle - 5 april 2024

Prima verhuizing

Keurige verhuizing met deskundige verhuizers. Vriendelijk mensen die heel netjes omgaan met de meubelen. Ik ben heel tevreden.
- Zwolle - 4 april 2024

Super bedrijf

Hele fijne mensen lekker spontaan werken super georganiseerd Fijn om je verhuizing door te laten regelen
- Zwolle - 4 april 2024

zeer vriendelijk en correct

zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en alles volgens afspraak verlopen
- Hattem - 30 maart 2024

Ontzorgd

Horst heeft onze verhuizing volledig ontzorgd. Ingepakt in 1 dag. De volgende dag zijn we verhuisd naar ons nieuwe adres. Dat ging perfect, snel, goede service. Alles op de goede plek afgeleverd.
- Zwolle - 19 maart 2024

De mannen van Horst Totaal waren op tijd, accuraat en Vakkundig en gingen snel en netjes te werk ,

De mannen van Horst Totaal waren op tijd, accuraat en Vakkundig en gingen snel en netjes te werk ,
- Zwolle - 12 maart 2024

Netjes en vakkundig!

Fijne ervaring, zeker aan te raden.
- Zwolle - 7 maart 2024

Goed werk geleverd en zeer professioneel.

De jongens hebben alles netjes verhuist. Waren vriendelijk en weten wat ze moeten en hoe ze het moeten doen.
- Fuchs - 7 maart 2024

Het ging snel, en makkelijk.

Het ging snel en makkelijk, voor ik het wist was alles oververhuist.
- Zwolle - 7 maart 2024

Gewoon goed verlopen allemaal

Onze verhuizing ging prima volgens plan, vriendelijke jongens die op elkaar zijn ingespeeld. Bedankt allemaal.
- Kampen - 25 februari 2024

Professioneel, kundig en zeer klantvriendelijk!

De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld, harde werkers. Zeer kundig en gaan keurig met je spullen om. Open communicatie en billijke prijs. Kortom zeer tevreden in kan ze van harte aanbevelen!
- Kampen - 21 februari 2024

Van begin tot eind keurig geregeld TOP

Ik kon goed merken dat we met ervaren verhuizers te maken hadden. We waren geen moment bang dat het niet goed zou gaan. Wij hadden zelf alles ingepakt, we kregen een paar maanden van te voren genoeg dozen inpakpapier plakband enz mee. In de ochtend op 7 uur kwamen de mannen. Om half twee zat alles veilig en wel in de verhuiswagen. De volgende dag werd alles netjes afgeleverd op ons nieuwe adres dat 300 km verderop. Er was geen stress alles ging in goede harmonie!
- Vlissingen - 6 februari 2024

Soepele verhuizing.

Horst Totaal heeft voor een soepele verhuizing gezorgd. Wij hadden een piano die via het balkon naar buiten moest. Dit is met uiterste zorgvuldigheid gedaan. Naast vakmanschap toonden de verhuizers ook vriendelijkheid en humor. Al om al een prettige ervaring!
- Zwolle - 6 februari 2024

Mooi gedaan

Geweldig
- Zwolle - 2 februari 2024

Goed verhuisbedrijf

Ik ben zeer tevreden over de verhuizing. Spullen worden netjes behandeld om beschadiging te voorkomen. De verhuizers verstaan hun vak. Alle spullen op het nieuwe adres weer netjes op de juiste plek gezet.
- Zwolle - 1 februari 2024

Top verhuizers

Snel, netjes en fijne verhuizers
- Zwolle - 31 januari 2024

Prima service door vriendelijk personeel

Ik was op zoek naar een bedrijf dat mij volledig kon ontzorgen en dat is gelukt door Horst Totaal in de arm te nemen. Ondanks dat er iets is mis gegaan bij de leverancier heeft Horst Totaal haar planning gehaald. Door meer dan een stap harder te werken is het resultaat geweldig! Als ik weer een keer een verhuisklus, een woninginrichting of een nieuwe vloer zou willen, staat Horst Totaal bovenaan mijn lijst. Bedankt!
- Amsterdam - 29 januari 2024

Goed verlopen,fijne behulpzame verhuizers!goede ervaring

Goede ervaring!
- Zwolle - 29 januari 2024

Wat een geweldige mensen

Wij hadden hulp nodig in Amsterdam. Niets is ze te gek. Ze hebben de spullen opgehaald uit Amsterdam en 2 weken later naar het nieuwe adres in Amsterdam gebracht. Ze hebben alles verzorgd en ging heel snel en professioneel. We zijn ze weer heel erg dankbaar.
- Zwolle/Amsterdam - 28 januari 2024

Deskundig team dat van aanpakken weet.

De mannen werken met onderlinge plezier hard. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld.
- Zwolle - 26 januari 2024

Professioneel en prettig

De informatie voorziening was prima en vriendelijk. De gemaakte afspraken zij goed nagekomen en uitgevoerd .
- Zwolle - 23 januari 2024

Verhuizing zoals afgesproken

Verlopen zoals we hadden afgesproken. We moesten nog wel extra inpakpapier ophalen omdat dit onvoldoende was voor het servies.
- ENSCHEDE - 20 januari 2024

Perfect

Heel prettig. De communicatie is top. Ze komen op tijd, werken netjes en zorgen ervoor dat alles onbeschadigd over komt.
- Zwolle - 3 januari 2024

Probleemloze verhuizing

Vriendelijke mensen. Waren op tijd aanwezig en houden zich aan de afgesproken prijs, mits geen onverwacht extra werk. Prijs is goed t.o.v. andere Zwolse verhuizers. Ook demonteren slaapkamer ameublement en het weer opbouwen zonder problemen. In het nieuwe huis moest alles naar 4 hoog (wel met lift) maar ze blijven vrolijk. Gewoon een aanrader.
- Zwolle - 27 december 2023

Ik hoefde niks te doen

Ervaren verhuizers die ondanks per uur betaald kregen er echt voor gingen. Supersnel en geen schade.
- Zwolle - 22 december 2023

Top

Goed geholpen in de winkel Stoffeerders hebben netjes gewerkt Verhuizers schoon en netjes
- Dedemvaart - 22 december 2023

geweldige service en heel vriendelijke mensen.

De afspraken die wij met Horst gemaakt hebben zijn ze tot alle tevredenheid na gekomen. Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. Ze denken met je mee als je ergens mee zit en niet goed weet hoe je dat het beste kunt oplossen. Dus heel erg goed.
- Zwolle - 14 december 2023

goede service

deskundig bedrijf, goede service
- zwolle - 12 december 2023

meedenken ook als het tegen zit

duidelijk communicatie, werken netjes en voorzichtig en denken mee bij een uitdaging (zoals bij ons het geval was)
- Zwolle - 12 december 2023

Prima verhuisbedrijf, aanrader!

Goede service, duidelijke afspraken, verhuizers zijn harde werkers en denken goed mee.
- EPE - 5 december 2023

Zeer aan te bevelen

Ik kan Horst Totaal van harte aanbevelen voor het regelen van je verhuizen. Aardige en behulpzame medewerkers die hun afspraken nakomen en voor wie niets teveel is.
- Hattem - 24 november 2023

Goed gedaan en aardige mensen

Ze zijn vriendelijk en hebben nergens een probleem mee Er is altijd een oplossing Horst is een goed bedrijf
- Hattem - 23 november 2023

Prima ervaring

Hardwerkend en deskundig team die met humor de klus voor je klaart.
- Zwolle - 20 november 2023

Prima vakkundige verhuizers

Horst Totaal is een prima verhuisbedrijf. De verhuizing liep op rolletjes, alles goed georganiseerd, de meubels goed beschermd enz. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We waren begin van de middag al "over".
- Zwolle - 15 november 2023

Horst Totaal heeft ons gered

Professionele medewerkers die veel verstand van zijn werk hebben. Snel en precies werk! Echt vakkundig. We zijn zo blij! Al de tweede keer dat ze ons helpen in momenten van nood. Bedankt aan Rene en Tineke
- Zwolle - 14 november 2023

Uitstekende verhuisservice met opslag

We waren op zoek naar een verhuizer. Vanwege de uitgelopen verbouwing van ons nieuwe huis bleek er ook opslag nodig. Dit was geen probleem. Alles is netjes in boxen geplaatst en in opslag gezet. Door onvoorziene omstandigheden is de uitslag van de spullen verzet naar een nieuwe datum. Hier werd goed meegedacht om een zo ideaal mogelijke datum te vinden in het drukke schema van de verhuizer. Net personeel. Zowel kantoor als Verhuizers. Voorzichtig met de spullen en het huis. Aanrader!
- De Wijk - 8 november 2023

Onze verhuizing is goed verlopen.

De verhuizers hebben alles goed overgebracht en daarbij niets op het oude of nieuwe adres beschadigd.
- Vaassen - 7 november 2023

Fijn team verhuizers, alles ging in overleg

In 2 dagen ons kantoor verhuisd. In twee dagen één kantoor leeg en ingeladen, andere kantoor uitgeladen en alles op z'n plek gezet. Top team!
- Zwolle - 7 november 2023

Heel goed geregeld.

Heel klantvriendelijke en behulpzaam, alles is prima verlopen.
- Zwolle - 7 november 2023

Vriendelijk en zorgvuldig team

Het gehele proces van de verhuizing en opslag van onze inboedel verliep zeer zorgvuldig. Verhuizers zijn vriendelijk en gezellig in de omgang en gaan zeer netjes met de goederen om.
- Zwolle - 6 november 2023

Bij de verhuizing was het weer slecht, maar ondanks dat verliep alles prima.

De verhuizers van Horst hebben mij prima geholpen. Een kast uit elkaar gehaald en op de goede plek weer in elkaar gezet. Wat van boven naar beneden door het raam kon, werd als zodanig naar beneden gehaald om in de wagen te zetten. Tevens alles dat verhuist moest worden op een georganiseerde manier netjes overgebracht en op de juiste plek gezet. De sfeer was goed en gemoedelijk. Ik heb er goede ervaring mee.
- Zwolle - 3 november 2023

Verhuizing verliep uitstekend, inrichting heel mooi geworden

Bij Horst zijn ze behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, denken goed mee en leveren goed werk.
- Zwolle - 29 oktober 2023

Top geregeld!

Doet wat het belooft! Er wordt met zorg omgesprongen met onze spullen. Er wordt hard gewerkt en meegedacht. De dpullen een tijdje in opslag gehad en geen muffe geur! Super!!
- 's-Heerenbroek - 28 oktober 2023

Opnieuw een goede ervaring, Horst is aan te raden voor iedereen die gaat verhuizen!

We zijn inmiddels een aantal keer met Horst verhuisd. Wederom een goede ervaring. Nette mannen, die voorzichtig zijn met onze spullen en waar nodig wijzen op beschadigingen die al aanwezig zijn. De verhuizing is vlot verlopen en naar volledige tevredenheid!
- Zwolle - 17 oktober 2023

Snelle en vakkundige verhuizing met alle service!

Louter goede ervaring, snelle en vakkundige verhuizing met oog voor kostbare en breekbare zaken. Sterk aan te bevelen!
- Zwolle - 4 oktober 2023

Fijn verhuisd

Prima verhuizing gehad. Zowel in voorbereiding, instructie en uitvoering. Het was een regenachtige dag en daar werd goed rekening meegehouden. Alles netjes uitgevoerd, logistiek slim aangepakt. Afspraken keurig nagekomen. Top.
- Apeldoorn - 2 oktober 2023

Vriendelijk en doorpakkers

Het verhuisteam stelt je gerust en weet van doorpakken. Zij hebben door dat verhuizen niet zomaar een "dingetje" is in iemands leven en handelen daar ook naar. Echt een aanrader!
- Zwolle - 1 oktober 2023

Van begin tot eind Fantastisch

Zodra we contact hadden opgenomen, alles geregeld. Het gesprek wat mee ging en wat niet. Offerte binnen gekregen, en akkoord. Dozen binnen gekregen en in pakken. De dag van verhuizing, prima, goed en vriendelijk personeel. Kortom super tevreden over deze topverhuizer.
- Zwolle - 25 september 2023
660 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Back to top