Wat klanten vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder hoe anderen de verhuisservice van Horst Totaal beoordelen.

9.4

Hele fijne verhuizing!

Alles ging in goed overleg. Wat beloofd is, werd waargemaakt. Er is hard gewerkt en er werd tijdens de verhuizing goed en voorzichtig met mijn spullen om gegaan. Toen de verhuizers weg gingen, stond alles binnen en waren mijn kasten alweer opgebouwd en mijn lampen opgehangen. En alles was heel ontspannen en gezellig verlopen.
- Zwolle - 13 juli 2024

Uitstekend

De voorbereiding en de dag van de verhuizing verliepen uitstekend. Een goed verhuis team en een goede sfeer tijdens de verhuizing.
- Zwolle - 8 juli 2024

Top

De deskundigheid en overzichtelijk heid.
- Spijkenisse - 5 juli 2024

Ontspannen verhuizing door deskundig en betrouwbaar team

Het contact voor de verhuizing verliep heel soepel en laagdrempelig en er werd heel goed meegedacht. Op de verhuisdag zelf verliep alles heel vlot en deskundig, er werd met respect en zorgvuldigheid gewerkt in een ontspannen en gezellige sfeer. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
- Heino - 27 juni 2024

Prima service en accuraat gewerkt

Onze verhuizing verliep soepel en prettig.
- Heino - 27 juni 2024

Topbedrijf met vakbekwame medewerkers

Ik raad dit bedrijf bij een ieder aan. De medewerkers stralen uit dat ze hun werk met veel plezier doen en werken zeer efficiënt samen
- Zwolle - 21 juni 2024

Prettig, duidelijk en zorgvuldig

Fijne werkwijze, duidelijk en overzichtelijk Een betrouwbaar verhuisbedrijf
- Zwolle - 20 juni 2024

Respect voor deze harde werkers!

Ondanks dat verhuizen stressvol kan zijn, kijken wij terug op een mooie verhuisdag, mede door de medewerkers van Horst Totaal. Deskundig, vrolijk en netjes zorgden ze er in vlot tempo voor dat deze dag zonder problemen verliep! Ontzettend bedankt daarvoor!
- Onna - 7 juni 2024

Personeel is voorkomend en vriendelijk

De verhuizers hebben een goede kijk op welke zaken op welke manier moeten worden vervoerd. Ze doen het voorzichtig en pakken het in waar nodig.
- Lent - 7 juni 2024

Soepele verhuizing door fijn team

De heren die ons hebben verhuisd zijn goed op elkaar ingespeeld. Ze zijn professioneel, ontspannen en geven duidelijk aan wat ze van ons verwachten. Ze zijn trots op wat ze doen en op het feit dat ze erkende verhuizers zijn. Er werd resultaatgericht gewerkt; het resultaat was belangrijker dan precies op een bepaald tijdstip pauzeren.
- Zwolle - 5 juni 2024

Perfect geregeld

Onze inboedel heeft vier maanden in opslag gestaan bij Horst. Zowel het inladen op het oude adres als uitladen op het nieuwe adres verliep snel en vlekkeloos. En dat alles voor een zeer redelijke prijs.
- Bergentheim - 5 juni 2024

Fantastisch

Nog nooit op zo’n ontspannen manier kunnen verhuizen. Super aardige en vakkundige mensen.
- Zwolle - 30 mei 2024

Super tevreden

Vanaf de aanvraag tot de daadwerkelijke verhuizing prima geholpen. Duidelijke en snelle communicatie. De verhuizing is ook super goed verlopen, ontzettend aardige mannen dus ik ben meer dan tevreden. En ik zal als iemand een verhuizing wil laten uitbesteden, ze door verwijzen naar Horst Totaal.
- Heino - 28 mei 2024

Nette jongens, betrouwbaar en goede prijs

Zie boven, zowel bij verhuizing van onszelf als van mijn ouders
- Zeist - 19 mei 2024

Elke euro waard

Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering van onze verhuizing verliep de communicatie zeer prettig. Alle afspraken zijn nagekomen en bovendien werd er goed meegedacht. Het personeel werkt keihard, is vakkundig en beschikt over een gezonde dosis humor. Dat maakte onze verhuizing tot een succes.
- Meerstad - 10 mei 2024

Uitstekend verzorgd

Fijn bedrijf, kundig en erg aardige mensen
- Epe - 7 mei 2024

Efficiënt, goed georganiseerd en vriendelijk en behulpzaam personeel

De verhuizing liep als een trein. Met aparte verhuisdozen voor grote, fragiele kunstwerken en voor schilderijen is de hele huisinventaris goed overgekomen. Inclusief piano. Alle stoelen en meubels werden goed beschermd getransporteerd in en uit de verhuiswagen. Wij zijn zeer tevreden over dit professionele verhuisbedrijf. Gerbram Rutgers en Albert Smeenk
- Deventer - 3 mei 2024

Prima verhuizing. Vriendelijke heren (3) die elkaar goed begrepen.

Ik kan Horst Totaal aanbevelen. Ondanks slecht weer bleef men zonder enige stress systematisch doorwerken. Er is niets gesneuveld of beschadigd. En de heren hielden wel van een grapje onderling. Kortom: zeer tevreden.
- Apeldoorn - 3 mei 2024

Vlot en efficiënt gewerkt!

De verhuizers waren er stipt om 8u. Er werd meteen aangepakt en zeer georganiseerd en vlot gewerkt. Om 11u reden we weg van het oude adres naar het nieuwe huis. Daar was om 15u alles uitgeladen en op de gewenste plekken gezet. Alles inclusief een koffie en lunch pauze. We waren zeer tevreden!
- Hattem - 29 april 2024

Professionele, meedenkende en betrokken verhuizers

Eens te meer is ons duidelijk geworden dat verhuizen een ongelofelijk specialistisch en prachtig vak is, dat de mensen van HORST tot in de puntjes beheersen. Van het behulpzame advies vooraf, het teamwork bij het tillen van zware meubels tot de Tetris-achtige manier van vullen van de vrachtwagen, wij hebben de hele verhuizing van begin tot eind als een feestje ervaren.
- Epe - 29 april 2024

een fantastische zorgeloze verhuizing

Wij hebben een geweldige ervaring met dit bedrijf. Een geweldig team dat flink doorwerkt en weet hoe je met de spullen van een ander moet omgaan. Daarnaast weten ze waar ze op moeten letten om beschadigingen te voorkomen. Aan alles is gedacht. Erg fijn en gezellig team olv de voorman. Zoals ze in de reclame zeggen het waren 2 fantastische dagen.
- Dronten - 26 april 2024

Aardige en vaardige mannen

Prima ervaring. Vond het alleen heel jammer dat een aantal laden moesten worden uitgepakt en later door mij weer moesten worden ingepakt. Had liever gezien dat ze bv gewrapped waren, zodat ik ze zo weer in de kast kon schuiven. Maar verder waren de mannen heel bereidwillig.
- Zwolle - 24 april 2024

Uitstekend

Fijne mensen om mee te werken. Duidelijke afspraken. Echt top bedrijf
- Vaassen - 12 april 2024

Goed op elkaar ingespeeld team

Vlotte verhuizing ervaren
- Zwolle - 8 april 2024

Geweldig en efficiënt!

Wij hadden nog nooit eerder gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf, maar zouden dat iedereen aanraden en dan zeker Horst. Wat een geweldig efficiënt team. Hartelijk dank voor de soepel verlopen verhuizing en het meedenken in oplossingen door de handyman! Volgende keer maken wij graag weer gebruik van jullie diensten, al gaan wij er vanuit nog jaren te genieten in onze nieuwe woning.
- Zwolle - 5 april 2024

Prima verhuizing

Keurige verhuizing met deskundige verhuizers. Vriendelijk mensen die heel netjes omgaan met de meubelen. Ik ben heel tevreden.
- Zwolle - 4 april 2024

Super bedrijf

Hele fijne mensen lekker spontaan werken super georganiseerd Fijn om je verhuizing door te laten regelen
- Zwolle - 4 april 2024

zeer vriendelijk en correct

zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en alles volgens afspraak verlopen
- Hattem - 30 maart 2024

Ontzorgd

Horst heeft onze verhuizing volledig ontzorgd. Ingepakt in 1 dag. De volgende dag zijn we verhuisd naar ons nieuwe adres. Dat ging perfect, snel, goede service. Alles op de goede plek afgeleverd.
- Zwolle - 19 maart 2024

De mannen van Horst Totaal waren op tijd, accuraat en Vakkundig en gingen snel en netjes te werk ,

De mannen van Horst Totaal waren op tijd, accuraat en Vakkundig en gingen snel en netjes te werk ,
- Zwolle - 12 maart 2024

Netjes en vakkundig!

Fijne ervaring, zeker aan te raden.
- Zwolle - 7 maart 2024

Goed werk geleverd en zeer professioneel.

De jongens hebben alles netjes verhuist. Waren vriendelijk en weten wat ze moeten en hoe ze het moeten doen.
- Fuchs - 7 maart 2024

Het ging snel, en makkelijk.

Het ging snel en makkelijk, voor ik het wist was alles oververhuist.
- Zwolle - 7 maart 2024

Gewoon goed verlopen allemaal

Onze verhuizing ging prima volgens plan, vriendelijke jongens die op elkaar zijn ingespeeld. Bedankt allemaal.
- Kampen - 25 februari 2024

Professioneel, kundig en zeer klantvriendelijk!

De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld, harde werkers. Zeer kundig en gaan keurig met je spullen om. Open communicatie en billijke prijs. Kortom zeer tevreden in kan ze van harte aanbevelen!
- Kampen - 21 februari 2024

Van begin tot eind keurig geregeld TOP

Ik kon goed merken dat we met ervaren verhuizers te maken hadden. We waren geen moment bang dat het niet goed zou gaan. Wij hadden zelf alles ingepakt, we kregen een paar maanden van te voren genoeg dozen inpakpapier plakband enz mee. In de ochtend op 7 uur kwamen de mannen. Om half twee zat alles veilig en wel in de verhuiswagen. De volgende dag werd alles netjes afgeleverd op ons nieuwe adres dat 300 km verderop. Er was geen stress alles ging in goede harmonie!
- Vlissingen - 6 februari 2024

Soepele verhuizing.

Horst Totaal heeft voor een soepele verhuizing gezorgd. Wij hadden een piano die via het balkon naar buiten moest. Dit is met uiterste zorgvuldigheid gedaan. Naast vakmanschap toonden de verhuizers ook vriendelijkheid en humor. Al om al een prettige ervaring!
- Zwolle - 6 februari 2024

Mooi gedaan

Geweldig
- Zwolle - 2 februari 2024

Goed verhuisbedrijf

Ik ben zeer tevreden over de verhuizing. Spullen worden netjes behandeld om beschadiging te voorkomen. De verhuizers verstaan hun vak. Alle spullen op het nieuwe adres weer netjes op de juiste plek gezet.
- Zwolle - 1 februari 2024

Top verhuizers

Snel, netjes en fijne verhuizers
- Zwolle - 31 januari 2024

Prima service door vriendelijk personeel

Ik was op zoek naar een bedrijf dat mij volledig kon ontzorgen en dat is gelukt door Horst Totaal in de arm te nemen. Ondanks dat er iets is mis gegaan bij de leverancier heeft Horst Totaal haar planning gehaald. Door meer dan een stap harder te werken is het resultaat geweldig! Als ik weer een keer een verhuisklus, een woninginrichting of een nieuwe vloer zou willen, staat Horst Totaal bovenaan mijn lijst. Bedankt!
- Amsterdam - 29 januari 2024

Goed verlopen,fijne behulpzame verhuizers!goede ervaring

Goede ervaring!
- Zwolle - 29 januari 2024

Wat een geweldige mensen

Wij hadden hulp nodig in Amsterdam. Niets is ze te gek. Ze hebben de spullen opgehaald uit Amsterdam en 2 weken later naar het nieuwe adres in Amsterdam gebracht. Ze hebben alles verzorgd en ging heel snel en professioneel. We zijn ze weer heel erg dankbaar.
- Zwolle/Amsterdam - 28 januari 2024

Deskundig team dat van aanpakken weet.

De mannen werken met onderlinge plezier hard. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld.
- Zwolle - 26 januari 2024

Professioneel en prettig

De informatie voorziening was prima en vriendelijk. De gemaakte afspraken zij goed nagekomen en uitgevoerd .
- Zwolle - 23 januari 2024

Verhuizing zoals afgesproken

Verlopen zoals we hadden afgesproken. We moesten nog wel extra inpakpapier ophalen omdat dit onvoldoende was voor het servies.
- ENSCHEDE - 20 januari 2024

Perfect

Heel prettig. De communicatie is top. Ze komen op tijd, werken netjes en zorgen ervoor dat alles onbeschadigd over komt.
- Zwolle - 3 januari 2024

Probleemloze verhuizing

Vriendelijke mensen. Waren op tijd aanwezig en houden zich aan de afgesproken prijs, mits geen onverwacht extra werk. Prijs is goed t.o.v. andere Zwolse verhuizers. Ook demonteren slaapkamer ameublement en het weer opbouwen zonder problemen. In het nieuwe huis moest alles naar 4 hoog (wel met lift) maar ze blijven vrolijk. Gewoon een aanrader.
- Zwolle - 27 december 2023

Ik hoefde niks te doen

Ervaren verhuizers die ondanks per uur betaald kregen er echt voor gingen. Supersnel en geen schade.
- Zwolle - 22 december 2023

Top

Goed geholpen in de winkel Stoffeerders hebben netjes gewerkt Verhuizers schoon en netjes
- Dedemvaart - 22 december 2023
682 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Back to top