Particuliere verhuizingen

Gaat u verhuizen van of naar de regio Zwolle en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Bij Erkend Verhuizer Horst Totaal bent u in goede handen. Een goede en gezellige verhuizing: dát is volgens ons verzorgd verhuizen. Onze verhuizers zijn vakkundig en gediplomeerd, waardoor wij elke verhuizing met succes uitvoeren. Bovendien is onze prijs gunstig en hanteren wij een hoge kwaliteit. Niet voor niets lieten al vele mensen – ouder én jonger, gezinnen met kinderen én alleenstaanden – zich tijdens hun verhuizing ontzorgen door Horst Totaal.

Professioneel verhuisbedrijf voor uw verhuizing

Als professioneel verhuisbedrijf kunnen wij voor, tijdens en na uw verhuizing de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

  • Inpakken van verhuisdozen
  • Laden en lossen van de verhuisauto
  • Uitpakken van verhuisdozen
  • Demontage en montage van meubels
  • Montage van lampen, schilderijen en dergelijke (handyman service)

Grote stukken verhuizen of zelf verhuizen

Overigens kunt u niet alleen voor complete verhuizingen bij ons terecht. Wij helpen u net zo graag met het enkel verhuizen van uw grote stukken. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachine, uw tweepersoonsbed of een zwaar bankstel. U hoeft zich dan niet druk te maken over het tillen en vervoeren van die zware meubels. En ook zelf verhuizen is bij Horst Totaal mogelijk. Wij leveren in dit geval een verhuiswagen en één of twee professionele verhuizers om u te helpen, u regelt de rest. Wat de specifieke wensen voor uw verhuizing ook zijn, wij komen deze graag kosteloos bij u thuis of op locatie doorspreken. Aan de hand van onze scherpe en duidelijke offerte kunnen wij vervolgens uw verhuizing inplannen.

Schadevrij verhuizen

Onze belangrijkste krachten zijn onze jarenlange ervaring en ons respect voor uw meubels. Voor ieder meubelstuk hebben wij een passende oplossing. Uw hangkleding pakken wij in garderobedozen, uw schilderijen worden verpakt in schilderijdozen en kwetsbare meubels sealen wij in met behulp van verhuisdekens. Zelfs uw piano wordt veilig vervoerd, namelijk in een speciale pianohoes. Uw bankstel en fauteuil worden in gevoerde hoezen ingepakt, ongeacht het formaat. U heeft dus nergens omkijken naar.

Horst Totaal: Erkende Verhuizer

U laat natuurlijk niet iedereen uw kostbare inboedel verhuizen. Horst Totaal is een Erkende Verhuizer. Hiermee staan wij garant voor kwaliteit, een uitgebreide verhuisverzekering en een zekere verhuisgarantie. Het keurmerk Erkende Verhuizer onderstreept bovendien de kwaliteitsnormen die wij nastreven. Door voor ons te kiezen voor uw particuliere verhuizing, weet u zeker dat uw spullen met de juiste zorg en aandacht verhuisd worden.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Is uw nieuwe woning nog niet beschikbaar, maar moet u de sleutels van uw oude woning al wel inleveren? In dat geval helpen wij niet alleen graag met uw verhuizing, maar ook met de tijdelijke opslag van uw inboedel. Uw spullen worden dan in één of meerdere van onze 400 opslagcontainers in ons verwarmde en beveiligde magazijn opgeslagen. De verhuiscontainers worden goed afgesloten, zodat stof geen kans krijgt en uw spullen gedurende de periode van opslag perfect beschermd zijn.

Back to top