Kast op maat

Kast op maat laten maken

Heeft u net een lastig hoekje in uw kamer, droomt u van een kast die de muur tot aan het plafond vult of bent u simpelweg nog nergens anders tegen uw droomkast aangelopen? Horst Totaal realiseert voor u graag een kast op maat. Uw kledingkast, inloopkast, schuifdeurkast, boekenkast of wandmeubel maken wij precies zoals u wenst. Een op maat gemaakte kast is daarmee zeker een toegevoegde waarde voor uw woning.

Kast op maat ontwerpen in 3D

Door te kiezen voor een kast op maat zorgt u ervoor dat u de ruimte in uw woning optimaal benut en voorkomt u loze ruimtes. Bovendien kunt u de kast samen met onze adviseurs zelf configureren, zodat u zeker weet dat alles wat u erin wilt doen er ook daadwerkelijk in past. Met ons tekenprogramma ontwerpen wij uw kast volledig in 3D. U zult tijdens het ontwerpen zien dat vrijwel iedere opstelling en indeling mogelijk is. Dankzij de merken die wij voeren (onder meer het gerenommeerde merk Allure) heeft u de keuze uit meer dan 150 verschillende decors voor de deuren en de ombouw. Ook kunt u het interieur geheel naar wens samenstellen. Of het nou gaat om een vaste kastenwand in de woonkamer of een ruime kledingkast voor in de slaapkamer, bij Horst Totaal bent u zeker aan het goede adres.

Op maat gemaakte kast

Uiteraard komen wij daarna de beschikbare ruimte bij uw op de millimeter inmeten, zodat de maatvoering gegarandeerd juist is. Uw kast wordt vervolgens in onze eigen fabriek in Ter Aar voor u gemaakt. Daarna wordt de plaatsing geheel door ons verzorgd. Daarbij streven onze medewerkers naar perfectie, tot de laatste schroef.

Horst Totaal is partner in Woninginrichting-Aanhuis.nl. Op deze website kunt u alvast inspiratie opdoen.

Back to top