Verhuislift huren

Gaat u verhuizen naar een appartement op een hogere etage? Of heeft uw nieuwe woning een smalle trapopgang, waardoor het verhuizen van grote meubels een uitdaging wordt? Kies dan bij Horst Totaal in Zwolle voor een verhuislift. Uw verhuizing gaat daarmee vele malen sneller en gemakkelijker dan via trap of binnenlift. Kiest u voor een compleet verzorgde verhuizing dan zullen wij daar waar mogelijk gebruik maken van een verhuislift. Wilt u liever zelf verhuizen, dan kunt u bij ons een verhuislift huren. U huurt onze liften in verband met de veiligheid altijd inclusief een ervaren machinist

Een motorlift of opbouwlift huren voor uw verhuizing

Wanneer u een verhuislift wilt huren, heeft u bij Horst Totaal de keuze uit twee verschillende typen:

  • Een motorlift, ook wel bekend als een bouwlift. Onze motorlift kan tot circa 26 meter hoogte komen. Dit is afhankelijk van de situatie tot de zevende of achtste verdieping. Het maximale draagvermogen van deze lift is 300 kilogram. Uw meubels kunnen veilig op het grote plateau naar boven of beneden gebracht worden.
  • Een opbouwlift. Deze lift is ideaal voor het liften van spullen op krappe of moeilijk bereikbare plaatsen – zoals in uw achtertuin, patio of in uw woning of kantoor. De opbouwlift bestaat uit losse ladderdelen, een meubelbak en een elektromotor. De lift wordt ter plaatse opgebouwd tot maximaal de derde etage. Deze lift heeft een draagvermogen van 200 kilogram.
Back to top