Inboedelopslag

Is uw nieuwe woning nog niet beschikbaar, maar moet u de sleutels van uw oude woning al wel inleveren? Zoekt u tijdens een interne verbouwing opslagruimte voor uw meubels? Bent u voor uw bedrijfsinventaris op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte? Of heeft u om een andere reden behoefte aan opslag van uw complete inboedel of een enkel meubelstuk? Horst Totaal biedt flexibele en betaalbare oplossingen voor inboedelopslag, waarbij de veiligheid van uw inventaris geborgd is.

Inboedelopslag voor korte of lange duur

Met een minimale opslagduur van één dag bieden wij u een uiterst flexibele oplossing. En zelfs opslag voor onbepaalde tijd is mogelijk. Uw inboedel wordt in één van onze 400 opslagcontainers in ons magazijn opgeslagen. Dit magazijn is verwarmd, beveiligd en voldoet aan de strengste eisen. De containers worden op de juiste manier afgesloten, zodat stof geen kans krijgt. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat ontvangt.

Opslag in verhuiscontainers

Natuurlijk helpen wij u graag met het inpakken, laden, lossen en opslaan van uw inboedel. Maar u heeft bij Horst Totaal ook de mogelijkheid om zélf die arbeid te verrichten. Wij komen dan met een vrachtwagen met opslagcontainers bij u voorrijden. Heeft u de containers gevuld met uw persoonlijke spullen, dan komen wij de containers weer ophalen en worden ze opgeslagen in ons magazijn. Zodra u uw inboedel nodig heeft, brengen wij de containers naar uw gewenste locatie en kunt u deze zelf lossen. Dit is een kostenbesparende oplossing, waarbij u wel geniet van de vele voordelen van professionele opslag.

Back to top