Wie zijn wij

Over Horst Totaal

Als u gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Uw complete inboedel moet ingepakt worden en u wilt voor uw nieuwe woning misschien ook nog een nieuwe vloer of andere raamdecoratie uitzoeken. Kortom: er is veel dat geregeld moet worden. En ondertussen gaat uw gewone leven ook nog door… Gelukkig staat Horst Totaal voor u klaar.

Verhuizers, sinds 1989

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met u als onze klant. Dat geldt zowel voor, tijdens als na uw verhuizing. Sinds 1989 staan wij voor u klaar met een hecht team van vriendelijke en professionele verhuizers. Allemaal vakkundig opgeleid en in het bezit van de benodigde certificaten en jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat altijd de juiste verhuizers klaarstaan om uw verhuizing snel, soepel en zonder stress te verzorgen.

Woninginrichting, sinds begin jaren ‘90

Sinds begin jaren ’90 ontzorgen wij graag op nog een ander gebied: het inrichten van uw (nieuwe) woning of kantoor. Wij maken uw kasten op maat, leveren raamdecoratie van uiteenlopende merken, vinden voor u de juiste vloer en leveren prachtig behang. En dat niet alleen: ook de schilder, stukadoor en timmerman regelt u via ons. Alles op het gebied van woninginrichting vindt u dus óók bij Horst Totaal. Zo heeft u tijdens uw verhuizing of verbouwing het gemak van één aanspreekpunt.

Back to top