Vloeren

Een nieuwe vloer uitzoeken

Is uw woonkamer, slaapkamer of een andere kamer in uw woning toe aan een nieuwe vloer? Dan bent u bij Horst Totaal aan het juiste adres. De kleur, de houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak: het heeft allemaal invloed op de sfeer. Wij adviseren u hier graag over. De mooiste vloeren kunt u meteen in onze ruime showroom in Zwolle bekijken. En uiteraard leveren wij u een totaalpakket – inclusief inmeting, plaatsing en (indien gewenst) plintafwerking.

PVC

PVC-vloeren zijn populair, onder meer omdat deze ook over vloerverwarming geplaatst kunnen worden. PVC is verder onderhoudsvriendelijk en heeft een harde toplaag. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch. Door nieuwe technieken kan een PVC-vloer zelfs de uitstraling én de structuur van echt hout hebben.

Laminaat

Ook laminaat is in veel huishoudens nog steeds een geliefde keuze. Laminaatvloeren zijn door een handig kliksysteem eenvoudig en in een handomdraai te leggen. Ze zijn er bovendien in alle mogelijke ‘smaakjes’, denk aan modern grijs, sfeervol sloophout of met een klassieke houtnerf. U vindt altijd een laminaatvloer die bij uw interieur past.

Parket en houten vloeren

Parket en houten vloeren zijn sterk, slijtvast en bestand tegen een stootje. En natuurlijk is geen enkel stuk hout hetzelfde. Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur, tekening en uitstraling en is in elk interieur – modern of klassiek – toepasbaar. Het natuurlijke materiaal geeft elke ruimte warmte en uitstraling.

Tapijt en karpetten

Tapijt en karpetten geven een behaaglijk, warm gevoel aan uw voeten. Daarnaast zorgen ze voor een sfeervolle, warme sfeer in uw huis én wordt de akoestiek erdoor verbeterd. Tapijt en karpetten hebben bovendien als voordeel dat u een ruime keuze heeft in zowel kleur als uitvoering.

Marmoleum

Marmoleum-vloeren zijn goede alternatieven voor gietvloeren en worden volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor creëren deze vloeren een prettige leefomgeving. Marmoleum-vloeren zijn bovendien heel gemakkelijk in onderhoud.

Novilon

Novilon-vloeren zijn kwalitatief hoogstaande vinyl-vloeren. Deze vloeren zijn voorzien van een zeer sterke toplaag. Ook is Novilon veerkrachtig, comfortabel en eenvoudig in onderhoud.

Vloeren van A-merken

Bij Horst Totaal vindt u vloeren van A-merken, denk aan Combi Wood, Moduleo, Ambiant, Parade Floor Fashion, Forbo, Mflor, Desso, Bonaparte en Brinker. Ook kunt u bij ons kiezen voor vloeren uit de eigen collectie van Woninginrichting-Aanhuis.nl, waar wij partner in zijn. Dit zijn vloeren met een goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.

Back to top