Handyman service

Handyman service voor uw verhuizing

Gordijnen, schilderijen of hanglampen ophangen, uw oude woning opleverklaar maken… Ziet u op tegen dit soort werkzaamheden voor, tijdens of na uw verhuizing? Dan biedt Horst Totaal dé oplossing: de handyman service. Alle kleine klusjes rondom uw verhuizing kunt u uitbesteden aan onze professionele handyman. Denk naast de genoemde voorbeelden ook aan:

  • Het dicht plamuren van gaatjes in de muur
  • Het verwijderen van vloerbedekking
  • Het verwijderen van schroeven of spijkers uit de muur
  • Het aansluiten van elektrische apparatuur, zoals de wasmachine en de droger
  • Het (de)monteren van uw vaste meubels

Handyman service voor, tijdens én na het verhuizen

De dienstverlening van Horst Totaal gaat dus verder dan alleen het verhuizen van uw inboedel van de ene naar de andere woning. Ook de klusjes die in het oude of het nieuwe huis gedaan moeten worden, pakken wij op. Zo wordt u tijdens uw verhuizing volledig ontzorgd en wordt verhuizen een ontspannen ervaring. Bovendien is onze handyman service in te zetten ná de verhuizing. Tijdens het verhuizen komt er al genoeg op u af. We kunnen ons goed voorstellen dat dit niet het juiste moment is om te bepalen waar u die ene hanglamp wilt hebben, of dat tv-meubel. Wij geven u daarom graag de tijd om aan uw nieuwe woning te wennen en komen gerust een paar dagen later terug.

 

[h2] Handyman service voor diverse werkzaamheden

Handig om te weten: de ervaren handyman van Horst Totaal is altijd uitgerust met het juiste gereedschap. U hoeft dus geen gereedschap in huis te hebben: met onze handyman service wordt alles voor u geregeld. Zo kunt u met een gerust gevoel het uitvoeren van allerhande werkzaamheden uitbesteden. Vakkundig, efficiënt en wanneer ú dat uitkomt.

Back to top