Schilderen en behangen

Stijlvol vliesbehang voor uw woonkamer, een stoer behang voor in de kinderkamer. Of gaat u liever voor krijtverf of kalkverf? Wat u ook mooi vindt, met verf of behang trakteert u uw huis op een mini-make-over. Even aan de slag en u kunt genieten van een hele nieuwe sfeer in uw interieur. Kleine moeite, groots effect. Horst Totaal denkt graag met u mee over wat het beste bij u past.

Verf en behang

Uiteraard hebben wij een ruime keuze in muurverf én verf voor uw deuren en kozijnen. Vrijwel elke kleur is mogelijk. Ziet u liever een mooi motiefje op de muur? Een strak en effen renovlies behang, voor een strakke afwerking? Of een fotobehang? Ook voor alle soorten behang kunt u bij Horst Totaal terecht. U vindt bij ons voor iedere leefruimte het juiste kwaliteitsbehang. Blader gerust eens door één van onze behangboeken. Eijffinger en vele anderen: onze merken variëren van trendy tot tijdloos.

Laten schilderen en behangen

Een muurtje schilderen of behangen? Of uw kozijnen en deuren onder handen nemen? Horst Totaal doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u op het gebied van verf en behang bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten aanbrengen. Onze vakmensen nemen u het werk uit handen door bij u thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg als uw muren, deuren en houtwerk er tip-top uitzien.

Back to top